”Bryt! Jag har skitit på mig”

Av: Jon Forsling

Publicerad:
Uppdaterad:

”Jockiboi” drabbas av höjdskräck – och gör ner sig

Foto: ONÖDIG FRÅGA? Joakim ”Jockiboi” Berg krystar ur sig fel svar på en fråga i tävlingsleken ”101 sätt att åka ur en gameshow” – och blir skiträdd. Det hela slutar med en olycka i byxan. ”Jag bjuder på det”, säger han.

Skräcken tog över i TV3:s nya tävlingslek ”101 sätt att åka ur en gameshow”. Till slut bajsade ”Jockiboi” Berg ner sig.

– Jag var risig i magen, säger han.

Foto: Joakim Jockiboi” Berg var med i "Kungarna av Tylösand".

TV3:s nya dassiga tävlingslek heter "101 sätt att åka ur en gameshow". Men Joakim "Jockiboi" Berg, 25 – känd från Kanal 5:s "Kungarna av Tylösand" – hittade på ett 102:a sätt. Han bajsade på sig.

– Jag har alltid varit rädd för höjder, och i ett tävlingsmoment skulle man åka katapult ner i en vattenpool om man svarade fel på en fråga, pressar han fram. Tidigare under inspelningen av programmet – som ägde rum i Argentina i januari – hade "Jockiboi" ätit en thaibuffé.

”Allt kom på en gång”

– Jag var risig i magen. Först sket jag på mig lite, men sa inget. Sen svarade jag fel på en fråga och drabbades av panik. Då kom allt på en gång. Jag började skrika "Bryt! Jag har skitit på mig!

”Skitkul”

"Programledaren Mårten Andersson kunde inte hålla inne med sin reaktion.

– Jag ropade "Du har inte skitit på dig!" Men det hade han, klossar Andersson. Nöden har ingen lag. Med händerna för rumpan lommade "Jockiboi" skamset ut ur programmet.

– Jag sa "jag skiter i det här nu, jag har skitit på mig", dyngar han ur sig. Den uttömmande sekvensen kommer att synas i det andra avsnittet av "101 sätt att åka ur en gameshow", som har premiär den 4 mars.

– TV3 är i extas över att det här hände. Men det bjuder jag på, släpper "Jockiboi" ur sig.

Fick du gliringar efteråt?

– Ja. Alla tyckte att det var skitkul.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN