Adrian Montin: ”Har valt att inte dricka”

Av: Julija Sidner

Publicerad:
Uppdaterad:

Nu drar sexsåpan ”Cirkus Magaluf” igång

1 av 5

Jobb, fest och skandaler. I kväll drar ”Cirkus Magaluf” igång i TV3.

Och skandalsåpan har tärt på krafterna.

– Man sov bort dagen och gick nästan direkt till jobbet, säger deltagaren Adrian Montin.

Nu drar TV3:s nya sexsåpa igång. Tio anställda från hela Sverige ska säsongsjobba på baren ”Grabbarna grus” i Magaluf, en värld fylld med fest, sex och skandaler. Bland de anställda finns de föredetta ”Paradise Hotel” deltagarna Smail Alihodzic och Adrian Montin. De både är överens om att programmet varit intensivt, dock av olika anledningar.

– Det var kul som fan, samtidigt väldigt påfrestande. Jag älskar att festa stenhårt, jag kör all in, ingen växel, antingen noll eller hundra. Jag är inte personen som kan ta ett glas vin eller en öl. Men man är ung och lever en gång, säger Smail om sin medverkan i programmet.

Kände igen kamerorna direkt

Den största skillnaden mellan att delta i ”Paradise Hotel” och ”Cirkus Magaluf” menar han är spelet.

– Den pressen fanns inte här, här kan man slappna av, ha kul och festa. Kamerorna är jag ju van vid. Jag till och med märkte att de använde samma kameror i programmet som de gjorde i Paradise.

Adrian Montin menar att skillnaden också ligger i att ”Cirkus Magaluf" varit ett jobb, medan ”Paradise Hotel” hade en annan inriktning.

– Skillnaden mellan det här programmet och ”Paradise Hotel" är ju att det här är ju ett riktigt jobb du gör, samtidigt som du gör ett program. Så att man får ha det i åtanke hela tiden. Det var jävligt kul, väldigt slitsamt. Jag jobbade alla inspelningsdagar tror jag, jag var ledig en dag.

Har valt bort alkohol

Den tuffa verkligheten på Magaluf var värre än vad det kanske ser ut som i rutan.

– Man sover ganska mycket på dagarna också ifall man jobbar sent, så sover man bort dagen och går nästan direkt till jobbet. Det var roligare än vad jag hade förväntat mig därnere, mycket roligare, säger Adrian.

När ens vardag går ut på att festa är det svårt att pussla ihop livet ibland. Adrian tror att man får hitta sin egna balans i vardagen.

– Nu har jag valt att inte dricka något längre. Men annars får man hitta sin egna balans och hitta vad man själv klarar av och ibland kan det bli för mycket liksom, men fan det är mänskligt.

”Cirkus Magaluf” sänds ikväll klockan 22.00 på TV3.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN