Anklagas för bluff i ”Bonde söker fru”

TV

Malin beskyller Carina för att skådespela sig fram

1 av 2 | Foto: Carina Tropp (bilden) kritiseras av sin rival Malin Alfredsson. ”Jag hoppas att det inte bara är spel för gallerierna. Jag tror att det är lite skådespeleri från Carinas sida”, säger Malin programmet.

Det är dags för det slut­giltiga valet.

Då anklagar Malin sin rival Carina för att skådespela i ”Bonde söker fru”.

– Det spelade ingen roll vad han sa så garvade hon väldigt mycket, säger hon.

Foto: Nils-Olof Olsson.

Det är dags för Värmlands­bonden Nils-Olof Olsson att göra sitt sista val. Då skapas intriger på gården. I kvällens program beskyller Malin Alfredsson sin konkurrent Carina Tropp för att skådespela i syfte att snärja bondens hjärta.

”Lite överdrivet”

– Jag hoppas att det inte bara är spel för gallerierna. Jag tror att det är lite skådespeleri från Carinas sida, säger Malin i programmet.

Till Nöjesbladet utvecklar hon sitt resonemang:

– Det kändes lite överdrivet ibland bara. Hon är ju väldigt mycket, hon skrattar mycket, det spelade ingen roll vad han sa så garvade hon väldigt mycket. Vad ska man säga ... man började fundera om det var en tävling.

”Jag hade fel”

Men Malin poängterar att hon ändrat sin åsikt om Carina. I dag pratar de i telefon före varje avsnitt av ”Bonde söker fru”.

– I dagsläget känner jag att jag hade fel, men just då kände jag att det var väldigt mycket. Det kändes tydligt att vi utgick från två olika nivåer, att jag stegrade i mina känslor, tog det lugnare och lät någonting växa fram medan hon var 100 procent med en gång.

Carina Tropp säger att hon är väldigt positiv och energisk som person och att hon kan förstå att det kan uppfattas som fejkat.

Samtidigt säger hon att hennes vänner har på­pekat att man får se väldigt lite av hennes personlighet i ”Bonde söker fru”.

”Är sig själv”

– De har sagt att man bara hör mig skratta. Men jag tycker att programmet speglar rätt bra hur jag är. Det är ingen skillnad från mitt vardagliga jag. Det är klart att jag har griniga stunder också, men oftast är jag glad.

Nils-Olof håller inte med om Malins kritik mot Carina.

– Om allt det var skådespeleri så tycker jag att Carina borde ha vunnit en Oscar. Hon är sig själv. Alla kan ju inte vara lika, någon måste sticka ut åt något håll.

ARTIKELN HANDLAR OM