Fem singelmammor har blivit tre – de är klara för ”Ensam mamma söker” 2017

1 av 3 | Foto: TV3
Johanna Ridde.

avMathilde Albinsson

TV

Grattis Jenny, Johanna och Beatrice!

De är den slutgiltiga uppställningen i ”Ensam mamma söker” som sänds på TV3 i höst.

– Jag hoppas på att kunna träffa min drömprins där, säger Beatrice Larsson till Nöjesbladet.

Fem har blivit tre – nu är det klart vilka singelmammor tittarna kommer följa i deras jakt på kärlek på TV3 och Viafree i höst.

De som har fått störst respons från dejtingsugna singelkillar är Johanna Ridde, 29, från Karlstad, Jenny Edlund, 34, från Ängelholm och Beatrice Larsson, 26, från Lidköping.

Nöjesbladet når Beatrice Larsson på telefon strax efter att hon mottagit beskedet. Hon har firat med våfflor tillsammans med sin 3-årige son.

– Jag blev chockad och halvstum, för jag tyckte alla tjejer var fem toppentjejer och hade fina trailers, så jag hade inte räknat med att vara en av de tre. Jag blev väldigt förvånad, men glatt överraskad. Det känns fantastiskt roligt och nervpirrande.

Nu hoppas hon på att hitta den rätta.

– Jag hoppas på att kunna träffa min drömprins där. Man kanske kan få chansen att träffa andra killar som man kanske inte stöter på i det dagliga livet, säger hon.

Hur ska drömprinsen vara?

– En drömprins för mig är trygg, närvarande och driven och så ska han vara social.

Hur tänker du kring att dejta framför tv-kameror?

– Jag har inte tänkt på det här med kameror över huvudtaget, jag har bara tänkt på själva dejtandet. Men jag tar en dag i taget. Jag tror inte det är något att oroa sig för. Så länge man bara är sig själv så kan väl ingenting gå fel, säger hon.

”Blir förhoppningsvis en och annan kyss”

”Ensam mamma söker” gör comeback i tv-rutan efter tre års vila.

– Mottagandet att vi ska göra ”Ensam mamma söker” igen har varit fantastiskt. Alla kommer känna igen upplägget och man kan säga att vi framför allt kommer gå tillbaka till den känslan som var i de första säsongerna, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige.

Vad kan tittarna förvänta sig?

– Precis det där man behöver på hösten. Mycket kärlek, idylliska sommarbilder från den svenska landsbygden och förhoppningsvis en och annan kyss.

Första säsongen av ”Ensam mamma söker” sändes 2007. Den nya omgången, som har premiär i höst på TV3 och Viafree, är den nionde i ordningen.

Foto: TV3
Johanna Ridde.

Johanna Ridde, 29, från Karlstad, Värmland. Har en son, 1 år.

Foto: TV3
Jenny Edlund.

Jenny Edlund, 34, från Ängelholm, Skåne. Har en son, 14 år.

Foto: TV3
Beatrice Larsson.

Beatrice Larsson, 26, från Lidköping, Västra Götaland. Har en son, 3 år.

ARTIKELN HANDLAR OM