Kändisarna som ska tävla i ”Biggest loser”

TV4 gör VIP-version av succén

En ny tung utmaning väntar.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet ska kändisstylisten Jonas Hallberg vara en av deltagarna som tar upp kampen mot vågen när TV4 sänder världens första VIP-version av ”Biggest loser”.

TV4:s framgångsrika tv-program ”Biggest Loser” har sänts i sin helsvenska version sedan 2010. Just nu går den sjunde säsongen i TV4:s systerkanal Sjuan med nya hoppfulla deltagare.

Nu ska kanalen ta konceptet ett steg längre. I skrivande stund är TV4 i full färd med att spetsa till formatet med deltagarna Runar Sögaard, 49, och Anna Book, 46, som enligt Metro är klara för programmet.

Jonas Hallberg medverkar i kändisversion

Nöjesbladet kan nu avslöja att TV4 ska spela in en renodlad kändisversion av programmet. Det ska heta ”Biggest Loser VIP” och förutom nämnda kändisar så kan vi berätta att även stylisten Jonas Hallberg, 46, känd från ”Top Model” och TV4:s ”Camping Queens”, ska medverka i programmet.

På Instagram skriver Jonas: ”BABES! Önska mig LYCKA TILL… Nu är det dags att hoppa på ett nytt project, nytt äventyr… Men jag kommer INTE att kunna vara aktiv här på Insta. Dags att göra mig redo för ett liv UTAN kontakt med omvärlden och checka ut från all typ av social media”.

Sverige först i världen med VIP-formatet

Något som rimmar med hur upplägget för ”Biggest Loser” ser ut. Där får deltagarna inte ha någon kontakt med omvärlden, bara äta nyttigt, träna och bli coachade av programmets experter.

– Ja, det stämmer att vi idag, som första land i världen, har startat inspelningarna av Biggest Loser VIP. Däremot kommer vi inte att kunna berätta vilka våra fantastiska och modiga deltagare är ännu, men jag ser fram emot att få göra det när tiden är mogen, säger programmets exekutive producent Lotta Andersson till Nöjesbladet.

Tittarna får följa sju kända svenskars resa mot ett hälsosammare liv och programmet kommer att sändas i elva avsnitt under hösten 2017.

Publisert:

LÄS VIDARE