Nytt gråtbråk hos "Bonde"-Erik

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: TV4
Linnea Åberg bröt återigen ihop i gråt i "Bonde söker fru" – sedan fick hon till slut kyssa Erik Bäckman.

Kyssar, känslor och klagan.

Dramat fortsätter hos får- och grisbonden Erik Bäckman.

– Jag blir så jävla trött att jag spyr, sade My Niklasson i programmet.

Hästbonden Jennifer Erlandsson och får- och grisbonden Erik Bäckman ställde till med en gemensam fest i onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru".

Redan innan festligheterna hade dragit i gång hemma hos Jennifer så kokade känslorna hos Eriks frierskor. De drog lott om vem som skulle få sova tillsammans med Erik – My Niklasson vann vilket fick till följd att Linnea Åberg återigen bröt ihop i tårar.

– Det känns skitkonstigt att jag inte ska få sova med Erik bara för att hon blir ledsen. Varför ska hon sitta och bestämma vem som ska sova var, sade My Niklasson.

– Alltså tjejer, usch.

Sedan fortsatte dramat då Jennifer Erlandsson pressade Erik Bäckman om hans affär med Sigrid Bergåkra. Lite senare under kvällen började det också gå hett till på gården – Erik fick kyssa såväl My som Linnea.

"Inte mogen"

Hemma hos hästbonden Sigrid Bergåkra i Söromåsen tog friaren Anders Berglund chansen att uttrycka sina känslor – han berättade helt enkelt att han förälskat sig i henne.

Samtidigt passade han på att trycka till sin 26 år yngre konkurrent Bertil Hagqvist.

– Bertil är inte mogen, och han är framför allt inte mogen att bli en partner till Sigrid. Nej, han hittar en flicka någonstans på en trevlig pub i Södertälje. "Good luck", sade han.

"Blir förbannad"

I Jämtland blev det ett kärt återseende då skogsbonden Per Sundin gick på dans och mötte sin dotter Hanna Sundin och hennes partner Stefan Hildingsson – de tu blev ju ett par i förra säsongen av "Bonde söker fru".

Pers frierskor var dock inte lika nöjda med danskvällen. De tyckte att han var allt för avvaktande och försiktig.

– Jag vill ha ett rakt och ärligt svar, är han intresserad? Men det är precis som att nu har han stängt av, jag tror inte att han vet vad han vill över huvud taget, sade Anneli Runervik.

– Jag blir lite förbannad faktiskt.

I nästa veckas avsnitt lär det bli ännu mer starka känslor i "Bonde söker fru". Då ska de fyra bönderna välja vilka två frierskor eller friare som ska få stanna på respektive gård.

TT

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM