TV4 blixtändrar ”Så mycket bättre” efter Perrellis gravidbesked

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

GOTLAND. Charlotte Perrelli väntar sitt fjärde barn – och hon höll graviditeten hemlig in i det sista.

Nu blixtändrar TV4 och artisten inspelningen av ”Så mycket bättre”.

– Det är bara att gilla läget och anpassa sig, säger Charlotte Perrelli.

För Charlotte Perrelli blir årets ”Så mycket bättre” extra speciellt. Bara dagarna innan sommarens inspelning drog igång på söndagen bjöd Charlotte Perrelli, 43, på ett riktigt glädjebesked – hon och maken Anders Jensen, 42, väntar barn.

Artisten höll graviditeten hemlig så länge hon kunde.

– Jag har hållit det här hemligt extremt länge för både barn och familj. Vi har berättat det för folk för en och en halv vecka sen. Det är väldigt nytt, säger Charlotte Perrelli.

”Hade gärna låtit bli att berätta”

Hon har i tidigare intervjuer berättat att hon de senaste åren drabbats av flera missfall, vilket är en anledning till att hon inte ville säga något om graviditeten.

– Vi kände det var rätt skönt att hålla på det länge. Med det ”track record” jag har så visste man inte. Kommer det här funka? Kommer det hålla eller hamnar jag i en situation där det ändå inte är nånting?

Men nu går det inte längre att dölja, konstaterar Charlotte Perrelli och tittar ner på sin mage.

– Jag hade gärna låtit bli att berätta det nu. Men det blir lite svårt. Även om jag gått i stora kläder en lång tid så känner man att det syns lite väl. Man är lite svullen i ansiktet, och folk har frågat om det inte är något lite annorlunda med mig. Produktionen har inte heller kunnat förbereda sig, de har fått reda på det ganska nyligen, säger hon.

Hur mår du i dag?

– Jag mår konstant lite illa. Det har fortfarande inte gått över. Det borde ha gjort det för längesen. Det är ju lite beroende på matintag och sockerintag och sådär, men jag mår ganska bra, säger Charlotte Perrelli.

– Men man är ju lite trött när man är gravid. Och det är ett tillstånd som jag egentligen inte är så förtjust i. Jag gillar att ha ork och göra mycket. Samtidigt är det ett sätt för kroppen att säga att man ska ta det lite lugnare. Så man får lyssna och kanske tagga ner lite ibland.

1 av 6 | Foto: Robin Lorentz-Allard.
Charlotte Perrelli.

Väljer bort fysiska aktiviteter

Gravidbeskedet innebär också att både Perrelli och TV4 får tänka om inför inspelningen.

– Den aktivitet jag hade valt är förändrad, skrattar Charlotte Perrelli.

– När vi planerade det här, det var så otroligt länge sen och då var jag inte gravid. Och aktiviteten var ganska aktiv. Men det blir andra saker. Det blir bra det också. Det är bara att gilla läget och anpassa sig.

Martin Nygren, exekutiv producent för ”Så mycket bättre”, bekräftar att man planerat om veckan.

– Det är klart att vi tar det i beaktning att hon är gravid. Och om det behövs får hon mer vila. Men det finns inga sådana önskemål än, säger Martin Nygren och fortsätter:

– Framförallt har hon fått tänka om vad det är hon vill göra. Det gäller lite mer fysiska och mer vådliga saker som hon har fått lägga åt sidan. Men allt är under kontroll. Vi är glada för Charlottes skull.

Sex av årets sju artister är på plats på Gotland för inspelningen av årets ”Så mycket bättre”. Eric Gadd, Stor, Louise HoffstenCharlotte Perrelli och Albin Lee Meldau anlände till Gotland med flyg på söndagen, medan Linnea Henriksson tog båten över till ön under lördagen. Christer Sjögren anländer först på måndagen.

Publicerad:

LÄS VIDARE