Skål, nu är ni Popstars!

TV

Aftonbladet var med på den hemliga festen i natt

1 av 6 | Foto: MARCO GUSTAFSSON
FÖRSTA NATTEN MED GÄNGET Här har ni de fem som ska bli nya Excellence. Robert Skowronski, Linda Eriksson, Sandra Leto, Sebastian Zelle och Mathilda Carmbrandt fick i natt fira sin första natt som officiell Popstars-grupp. I programmet i går sa Linda att hon inte var nöjd med dem som kom med i gruppen. Men det stämmer inte. "Som vanligt klipptes resten av vad jag sa bort. Jag är inte alls besviken. Vi passar jättebra ihop och jag tror att detta är den bästa sammansättningen", säger hon.

Äntligen fick de nya Popstars-stjärnorna fira tillsammans.

Aftonbladet var som enda tidning med på Supernaturals hemliga fest i natt.

- Det känns helt otroligt, säger de och skålar i champagne.

Sedan i mitten av december har Sandra Leto, Linda Eriksson, Sebastian Zelle, Robert Skowronski och Mathilda Carmbrandt vetat att just de blivit utvalda till den nya Popstars-gruppen.

Först i går fick de fira tillsammans.

- Det känns skönt att vi är officiella nu. Det har varit jobbigt att ljuga för kompisarna. Frågan är väl om man har några kompisar kvar överhuvudtaget efter det här, säger Robert med ett skratt.

Mobilerna började ringa

Tillsammans med folk från Kanal 5 och skivbolaget Warner åt de en god middag och festade - givetvis med champagne i glasen. När bandets singel "Supernatural" spred sig ur högtalarna började de genast att mima och dansa.

Efter gårdagens avsnitt av "Popstars" avslöjat dem började genast mobiltelefonerna att ringa.

- Det är nog en del som inte trott att man är så här pass bra, säger Sandra stolt.

De fem utvalda bandmedlemmarna har levt tillsammans i en lägenhet i Sickla, utanför Stockholm, sedan i början av februari.

I hemlighet har ett album och en video spelats in. Och de skyhöga förväntningarna är inget som Warners vd Sanji Tandan hymlar om:

Ska erövra Europa

- Vi tror på en singeletta, en albumetta, att de ska erövra Sverige, sen Norden, sen Europa och sen gärna resten av världen.

Och kvintetten är inställd på stenhårt arbete. Även om det känns lite nervöst.

- Jag kan bli rädd ibland. Det är stor press på oss och vad händer om vi inte klarar listettorna? Men samtidigt tror jag att vi kommer att klara det. Låtskrivarna och producenterna vi har i ryggen är bland de mest framgångsrika i världen, säger Sebastian.

"Jag ska inte vara för snäll"

Som tros bli den nya flickfavoriten.

- Det är alltid kul att bli uppmärksammad. Jag tänker vara snäll men inte för snäll, säger han.

Det tackar nog flickvännen Lina särskilt mycket för.

...och här är medlemmarna i Supernatural

Webb-tv

Läs mer:

Björn Solfors