Så tycker ni läsare

TV

Vem var bäst i kvällens ”Idol”? Vem ska ut?

Här kan du tycka till om kvällens deltagare både under och efter programmet.

Nu upphör den här sidan att uppdateras. Fortsätt gärna diskussionen på vår chatt!

Välj Öppen kanal och sedan Tv-rummet.

/Eftersnacksredaktionen

-----

Sebastian- My god! Säger jag bara.

Helt bra. Tycker det är bra med variation, inte ofta på en skiva där alla låtarna får en att smälta. Och dessutom behöver man konstruktiv kritik för att få motstånd och att göra ännu bättre ifrån sig. Jag hoppas, att Sebastian kommer mkt längre. Han har många med sig som stöttar och om inte i Idol, så fixar han ett skivkontrakt iaf!

Mvh/ Sebastianfan!

-----

Jag tror att det är de yngre tjejerna som röstar mest, varför har annars bara tjejer åkt ut hittills?

Men idag så var Jens Pääjärvi klart sämst. Sibel Redzep var bäst och har mest känsla i det hon sjunger.

Anki Lång 50 år Västerås

-----

ÄLSKAR MÅNS!!!!!!

Du ska veta att du är bäst....oavsett vad juryn säger!

-----

Bra, rätt person åkte ut.

Vem som var bäst, var helt klart OLA & SIBEL, men jag tycker att en tjej ska vinna (hela) den här gången och då tycker jag att SIBEL ska var den som vinner, helt klart.

Julia

-----

ÄLSKA JONHA!!!!!!!! så underbart bra. hel myyyyys! :) we like it!

-----

Sebastian spelar en underbar roll i programmet.

Rock N roll, man!

tilda.

-----

Jonah hallberg var bäst, jag säger bara det vilken röst!!!!

-----

Klart att den rätta personen åkte ut, hon sjöng inte bra den här gången.

Vem som var bäst, var helt klart OLA & SIBEL, men jag tycker att en tjej ska vinna (hela) den här gången och då tycker jag att SIBEL ska var den som vinner, helt klart.

-----

Jag citerar Nilla:

"Sebastian - väljer exakt likadana låtar hela tiden - har exakt samma nonchoga, vidriga attityd, och exakt samma kroppsspråk...snälla någon... Fantastisk? Han är ju ett skämt! Naturliga rörelser kiss my! Är någon tillgjord så är det väl för Guds skull han. Och fantastisk röst? Skulle jag höra honom på radio skulle jag inte någonstans kunna gissa mig till vem det var. Han är en kille med för mycket självförtroende, för mycket attityd, för mycket "jag är för cool för mig själv" och för liten röst. Han suger - och får mig att gå ifrån teven.

Sibel - Hon är fantastisk. Jag får gåshud på gåshud på gåshud. Men även hon har sina fläckar stundtals. Dock var hon klart gåshudigast för dagen."

Håller klart med!

/Sam

-----

Hej! Jag tycker absolut att Sibel var bäst i kväll. Hon sjöng så vackert och med sån inlevelse att jag fick gåshud över hela kroppen! Nina

-----

Ut med Clabbe i juryn. Han har ingen aning om vad pop är i dagens samhälle. När hade han en hit senast, 75 eller?? Lägg ner din så kallade coola attityd Clabbe, den funkar inte. Du ser gubbsjuk ut, och det är inte coolt. Så försök att leta reda på lite fakta innan du lägger fram kritiken.

-----

Jag tycker att jens var väldigt bra idag..det verkade som om att han verkligen fick ut det han vill sjunga och förmedlade det på ett bar sätt genom rutan..

-----

ola och sibel och agnes var bäst i dag //men dom andra var oxo bra//ha det bra hej då

-----

Hej!!

Ville bara säga att fel person åkte ut!!...F----n!!!

Hellre att Jens skulle få åka, han med den ynkliga lilla pojkrösten. Marieme har åtminstone en underbar, oförglömligt stark röst!! Jag kommer sakna henne jättemycket! Hoppas hon lyckas i framtiden! GO GIRL!!

/// KICKI

-----

Tycker det är synd att sköna Marieme får lämna Idol. Han både sjunger bättre och har bättre scennärvaro än fjäsk-Jens och tråk-Elina!

Nä, usch. Hoppas åtminstonde svenska folket har så mycekt vett i sig att de röstar fram Sebastian som vinnare, annars emigrerar jag till Uzbekistan.

/Acke

-----

Go Sibel!Go Sibel!Go Sibel!

Du Ägeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!Finns ingen bättre än DIG!

Du Tar Hem Detta Ikväll *Håller tummarna* :D

ÄLSKAR DIG......DU ÄR BÄÄÄÄÄSSSTT!!

// - Sekiiish -

-----

Hej...

Jag tyckte att idol var himlans kul ikväll såhär tyckte jag om varja artist...=D

Marieme: Jag tycker faktiskt att Marieme sjunger riktigt uruselt och falskt på munga ställen... dåligt låt val, svår sjungen låt... Så att jag tycker att Marieme inte var något vidare ikväll!...

Jonah: Själva låten är lite tråkig tycker jag men Jonah gör så att den blir så bra som den kan bli...

Han gör den på sitt eget sätt och det blir helt perfekt, han har en underbar utstrålning och en gudomlig röst jag säger bara en sak Wow...

Agnes: Jag tycker att Agnes har en himla skön och egen röst, hon har valt en bra låt... Hon gör låten på sitt egna sätt och det lyckas hon riktigt bra med tycker jag=D

Jag tycker att agnes var riktigt bra ikväll...

Sebastian: Jag tycker att Sebastian e riktigt cool, han har sin lilla egna stil...

Denna låt är juh väldigt svår sjungen och deppig och lite tråkig, men jag tycker att han klarar det riktigt bra....

Ola: Ola har juh hittils bara kört ballader och testade med och köra en upptempo låt, och det gick riktigt bra tycker jag=D Låten som han valde är juh lite svår att sjunga, men han klarar det riktigt bra tycker jag... skönt att se att han klarar sig i olika stilar=D

Sibel: Sible har juh en fantastisk röst och ikväll så väljer hon en fin och känslosam låt och jag tycker att hon gör låten väldigt bra... Men jag tycker att hon borde variera sig mer i låtarna tycker att det känns som om hon gör samma sak varje fredag... Chansa lite mer, men jätte bra....

Måns: Förra veckan så hänge juh Måns löst, rikigt oväntat måste jag juh säga... Låt valet ikväll kan jag inte riktigt förstå mig på men men... Jag tycker att han klarar det bra förutom att han har lite problem på dom höga partierna, lite falskt men annars bra...

Jens: Jens tycker jag inte varit så bra förut men nu så rycker han upp sig och riktigt överraskar tycker jag.... Riktigt bra You go boy=P!

Elina: Usch vilket låt val, svår sjungen låt... Blir falskt ganska ofta tycker jag.... riktigt synd att hon valde fel låt hon är annars väldigt bra...

Dom som jag tror kommer att hänga löst är Elina, Marieme och Måns...

Jag tror att Marieme kommer att åka ut=(

Mvh Maria

-----

NEJ NEJ NEJ Lilly jag håller inte med dig! Jonah sjunger inte som en gud han sjunger ok, inte mer än så! Hans torra utstrålning får mig att ta kisspaus under hans framträdande, då reklamenpausen ger mer spänning.

Min absoluta favorit Sebastian var bra ikväll även om det inte var hans bästa insats i programmet. Är trött på detta tjat om att Sebastian inte är en POP-stjärna och därför bör röstas ut, NEJ han är inte en pop-stjärna men han har bevisat att de man borde söka efter är vår nästa ROCK-stjärna då ingen av de andra lyckas komma upp till hans nivå.

Måste säga även tillägga att Måns kritik kändes orättvis och saknade grund han var helskön ikväll.

/Caroline

-----

Helt seriöst!

Den enes bröd är den andres död!

Jag tittar och jag tittar och försöker att förstå juryn.

Vissa saker är bara självklart: Den manliga i juryn verkar dela i sig i vem som kan banga vem av tjejerna.

Jonah rör sig likadant hela tiden. Han måste tydligen förändras.

Agnes däremot som både sjunger och rör sig likadant hela tiden - och dessutom verkar hålla sig till Lisa Nilsson - hon är heelt fantastisk. Ingenting ska förändras, oj vad allt är bra.

Sebastian - väljer exakt likadana låtar hela tiden - har exakt samma nonchoga, vidriga attityd, och exakt samma kroppsspråk...snälla någon... Fantastisk? Han är ju ett skämt! Naturliga rörelser kiss my! Är någon tillgjord så är det väl för Guds skull han. Och fantastisk röst? Skulle jag höra honom på radio skulle jag inte någonstans kunna gissa mig till vem det var. Han är en kille med för mycket självförtroende, för mycket attityd, för mycket "jag är för cool för mig själv" och för liten röst. Han suger - och får mig att gå ifrån teven.

Sibel - Hon är fantastisk. Jag får gåshud på gåshud på gåshud. Men även hon har sina fläckar stundtals. Dock var hon klart gåshudigast för dagen.

Marieme är skön, helt klart. Hon borde hålla sig till sin grejj bara.

Måns - tyvärr grabben. Helt underbara ögon, men vilket taskigt låtval. Ingen anna än Uggla kan göra dessa låtar och få det att funka. Så söt, men för liten röst och fel val. Sorry.

Jens - Vad är hans problem? Sjunger helt ok, men killen beter sig som en sexgud...och är vaddå...16 år? han har ingen sexual feeling över sig alls, men försöker framstå som king of the road. Lägg ner! Dessutom...den där muren han bygger upp som försvar för att inte gråta ger mig attacker. Var naturlig....Den där attityden kan du lämna hemma.

Ola - Funkar men "syns inte".

Elina - Välj bättre kläder. Jag tycker inte om den gamle stofilen i juryn men ibland kan jag hålla med honom. Jag blir lite schitzofren. Framförallt...välj kläder som visar dina vackra ögon! Dagens val var nog det värsta hittills.

Summan av kardemumman: Varför hyllar alla sebastian? Jag går från teven! Vad lyssnar ni med, vad tittar ni med? Den där killen har problem....Och han kommer att försvinna från planeten rätt fort. Vem orkar lyssna på en kille som står på scenen och sjunger samma låt i repris under en hel föreställning. Som tittar upp och drar in hakan på samma sätt när han ska vara cool, som rycker till lite med sin tunnhåriga frilla för att se lite ball ut...och som i allmänhet sjunger...varken sämre eller bättre än genomsnittet. För i helvete. Killen är 20 bast...jag trodde han var 35. Det finns alltid de som sticker ut och går sin egen väg - det finns i varje program och de hyllas ständigt - men vart är dem nu? Och framförallt... Hur långt kommer man med en attityd som stinker gamla räkskal? Jag betackar mig. Sebastian är vidrig teve.

Nilla

-----

Sebastian!

Sebbe är ju klart bäst! Han tar hem allt! Go Sebbe Go!! Gillar Kent mycket och Sebbe lyckades verkligen! Sebbe, we love you!!!

/A little girl

-----

dom som glänste i kväll som dom brukar är jonah o sibel.Dom tycker jag har redan visat vad dom kan genom sitt framförande på scen.ett stort heja på dom,hoppas att ni går vidare

-----

Sibel eller Sebastian tar hem det här! *Hoppas,Hoppas*

Och, SNÄLLA , förstör inte Håkan Hellström mer ! Tack !

-----

Svar till "lilly's" fråga: Ja, jag måste hålla med om att Sibel var en av de bästa ikväll. Vilken inlevelse. Men jag förstår inte att du tycker så illa om Måns. Jag tycker han är jätte bra. Han har utsrålning och en röst som låter underbart. Dessutom är han söt som socker. Jag håller tummarna så hårt det går att han stannar kvar i idol ikväll. Heja Måns!

/Emma

-----

Agnes och Sibel får toppbetyg ikväll. Resten har valt dessa eviga sommarplågor som man redan har lyssnat sig trött på.

//M

-----

om kvällens uppträdande så tyckte jag att det fanns 2 st som överglänste dom andra jonah o sibel är dom klart bästa ett stort grattis till dom för sitt framträdande

-----

Jag begriper inte man kan tycka att Sebastian är en stjärna????? han ger mig kalla kårar av obehag. Sibel & Ola var kvällens glada höjdpunkter.

tant i dalarna

-----

Sibel är ju bara för mycket! Hon är inte så underbart söt som hon tror att hon är! Lägg av!

Sebastian är klart bäst även om han inte gjorde bäst ifrån sig just ikväll!

Anna, 27.

-----

Idag visade Ola verkligen att han kan sjunga annat än ballader. Jag tycker absolut att han är charmigast och sjunger bäst av alla. Jens var ckså bra, gillar att han ser sådär liten och sårbar ut. Vad gäller Sebastian så förstår jag itne varför han valde en så dålig låt. Jag gillar inte hans stil heller, jag förstår inte varför det är så mycket ståhej om honom.

//Charlotte

-----

Sibel är ju bara bäst. Sebastians dåliga sidor kommer visa sig mer och mer ju fler gånger han sjunger...Visst han kan sjunga rock, men INGET mer. Han är ingen popidol.

Tror att Sibel tar hem detta! Eller hoppas iaf!

-----

Måns var bättre än vad juryn gav honom cred för.

Den här veckan vill jag rösta ut Peter Swartling och låta alla idolfinalister stanna.

Jag har tröttnat på hans stil att såga folk, helt totalt. Ut med honom!

-----

Jag tycker det är synd att inte fler har upptäckt vilken stjärna Agnes är. Jag älskar hennes stil och underbara röst! okej, killarna är bra men låt inte en kille vinna denna omgång av Idol, bara för att han är så söt!!! Rösta denna gång på den som har verklig potential till artist. Och det är Agnes!

/Sarah 24

-----

Jag måste motvilligt erkänna att Sibel var bäst ikväll. Min favorit Sebastian var inte lika bra som vanligt och släppte helt enkelt in de övriga deltagarna i tävlingen för första gången. Kanske är det bra både för programserien och för Sebastian själv, för det låter väl inte som att han vill vinna riktigt? Jag tror han vill göra en egen skiva och inte tvingas att fixa ihop en idolskiva till julhandeln.

Mvh

Jonas Gustafsson

-----

Jag hoppas innerligt att Agnes får stanna kvar länge till så att alla får

njuta av hennes stämma och utstrålning. Hon har något mystiskt över sig

som jag bara vill se mer av. Hennes version av You are my everything var

helt fantastiskt och även kvällens framträdande var ljuvligt. Heja Agnes!

/Elin

-----

inte bara för att jag känner agnes och för att vi går på samma skola... men hon är inte bara bäst... hon är oxå söötast av alla på Idol2005..... That's It... Hon är Idol 2005's vinnare!!

-----

Kvällens program var av hög kvalitet.Nästan alla artister gjorde ett enastående uppträdande.Men Marieme är bättre med sina Alicia-låtar än med den som hon uppträdde nu,också tycker jag att Ola är mycket mer charmig när han sjunger sina underbara falsettballader!

-----

Jag väntade mig att få lida. Har aldrig gillat kents musik men i stället för att lida så njöt jag. Sebastians röst, utstrålning. Den killen har allt. Sebastian är kungen av idol 2005

/Maria Bredin

-----

Den som stylade Elina ikväll borde få sparken! Supersöta Elina förvandlades till en ful tjockis, hon såg förfärlig ut... :( Jättetråkigt, någon borde väl kunna inse att den utstyrseln är jättefel för vilken tjej som helst som inte är pinnsmal. Både hennes hals och hennes midja försvann. Tråkigt!

-----

Även om han inte riktigt var klockren i dag var ändå Sebastian bäst i dag. Han spelar i en helt egen division. Han försöker ju rocka lite i alla fall.

/Jocke

-----

Jag tycker att idolkandidaterna i år är MYCKET sämre än förra året. Måns till exempel kan ju knappt sjunga och ibland måste jag stänga av ljudet på TV:n för att det låter så illa. Men Jonah sjunger som en gud. Sibel är den bästa tjejen, håller ni inte med om det?

/Lilly

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol