Läsarna: Parlamentet har varit bättre

TV

Sexskämten blir bara värre

”Parlamentets” populäraste är de gamla hjältarna.

”Nog är det dags att lägga ner nu” och ”de plumpa sexskämten blir bara värre” tycker två av läsarna.

Det är tydligt att läsarna svängt i sina åsikter om ”Parlamentet”. Flera av inläggen uttrycer sin besvikelse och saknad. Ett program som en gång var veckan höjdpunkt är borta.

”Parlamentet VAR det roligaste.. för flera år sen. Det har fortfarande sina poänger men mest är det skrik o gap, sexskämt och annat under bältet”, skriver gornil.

”Är det inte dags att lägga ner Parlamentet snart? Är det inte dags att lägga ner parlamentet snart? Det blir ju bara värre med plumpa sexskämt och andra påhopp”, skriver NoZlatan.

”Redan förra året sjönk kvaliten med 100%. Det är dom som va med från början som kan vara lite roliga ibland” skriver Jonterman.

Tål man inte sexskämt så?

Det var också de gamla trotjänarna bland ”Parlamentets” politiker, Johan Rheborg och Robert Gustafsson, som hamnade högst upp i omröstningen vid 22-tiden på söndagen.

Alla var heller inte helt missnöjda.

Parlamentet är söndagskvällens TV-go'bit. Idag var det dessutom ovanligt roligt!”, skriver accipter.

”Aldrig att man skall lägga ner Parlamentet pga att det är sk. "sexskämt" eller "påhopp", då har vi inte många program med humor kvar i rutan, tål man inte Parlamentets humor så titta på Bamse och Lille skutt istället”, skriver Rainhold.

”Parlamentet är i särklass det bästa humorprogrammet i svensk tv.

Kan inte komma på något annat program som får mig att få sån kramp i skrattmusklerna. Hur kan man inte gilla det??”, skriver basen.

aftonbladet.se