Här är nya ”Baren”-gänget

Åtta dokukändisar klara för såpa-comebacken

När dokusåpan ”Baren” gör comeback i ny tappning i TV12 och TV4 Play möts deltagare från bland annat ”Farmen”, ”Big brother” och ”Sveriges mästerkock”.

– Kung på natten, kung på da'n, skriver André Holgård i ett pressmeddelande.

Numera är det inte Robert Aschberg och TV3 som gör ”Baren”. Nej, det är Paolo Roberto och TV12 (och TV4 Play) som har fått äran.

När ”Baren” är tillbaka är det välkända ansikten från reality-världen som tävlar i att driva en pop up-bar, alltså en bar med en begränsad levnadstid.

Deltagarna blir Aina Lesse, 23, som medverkade i ”Paradise hotel” 2013, Gurkan Gasi, 30, från ”Robinson” och ”Big brother”, Ellinor Bjurström, 20, som medverkat i ”Top model”, Fredrik Jonsson, 29, från ”Sveriges mästerkock”, André Holgård, 26, från ”Farmen", Jessica Bäckman, 26, från ”Sveriges värsta bilförare”, Rodney Da Silva, 27, från ”Big brother” och Sandra Ankarstrand, 25, från ”Farmen” 2014.

Sänds dygnet runt i Play

Baren har premiär måndagen den 13 april klockan 19.30 i TV12 och TV4 Play. På Play sänds programmet dygnet runt.

Platsen där Baren kommer öppna i pop-up version är Kolingen i Gamla stan i Stockholm.

– Baren blir – vid sidan av våra andra satsningar som hockey-VM, U21-EM i fotboll och flerfaldigt prisbelönta Modern Family – en av vårsäsongens höjdpunkter när vi nu tar nästa steg i att bygga TV12 som en bred underhållningskanal med massor av högklassig humor, film och sport, skriver Hans Pekkari, kanalchef TV12 i ett pressmeddelande.

Publisert: