Linda Lindorff

Bonde-Stefan får toplessbilder från okända kvinnor

avIsabel Norman

Tv-profilen: ”Inte sättet man charmar mig på”

1 av 5 | Foto: INBITET FAN Stefan Hildingsson visste vad han gav sig in på när han anmälde sig till ”Bonde söker fru”. ”Det är det enda tv-programmet jag har följt. Man känner igen sig lite i jordbruket, det är lite kärlek och humoristiskt”, säger han.

”Bonde söker fru”-Stefan har blivit kontaktad av okända kvinnor.

Vid flera tillfällen har han fått toplessbilder skickade till sig:

– Det är inte sättet man charmar mig på. Det blir snarare motsatt effekt, säger Stefan Hildingsson.

En av bönderna som söker kärleken i årets omgång av Tv4:s dejtingsåpa ”Bonde söker fru” är köttbonden Stefan Hildingsson, 31.

Tittarna har fortfarande inte fått veta om han hittade kärleken eller inte eftersom säsongen pågår för fullt. Men det finns fortfarande kvinnor som inte har gett upp hoppet om att vinna köttbondens hjärta.

Stefan Hildingsson får cirka ett brev, sms eller telefonsamtal i veckan från okända kvinnor och vid tre tillfällen har han fått toplessbilder skickade till sig:

– Jag fick bilder på någon som glömt att ta på sig någonting. Hon hade något över underlivet men i övrigt var det inget. Det är inte sättet man charmar mig på. Det blir snarare motsatt effekt, säger Stefan Hildingsson.

”Avtändande”

Bilder på lättklädda, okända kvinnor är inget som intresserar honom. Men han skulle inte tacka nej till en toplessbild från någon han håller kär:
– Hade jag varit i lag med en tjej och hon hade skickat en nakenbild så hade jag gillat det. Men jag måste ju tycka om tjejen, säger Stefan Hildingsson.

Även Linda Lindorff som är programledare för ”Bonde söker fru” har kommenterat toplessbilderna på sin blogg.

”Ett litet tips bara… Vill ni ha Stefans uppmärksamhet och respekt så är det inte toplessbilder som gäller utan ärliga personliga och välskrivna brev. Sedan när det gäller godsaker så har han en last som slår det mesta, inklusive hembakad sockerkaka – nämligen blåbärssoppa. ”, skriver Linda Lindorff.

ARTIKELN HANDLAR OM