TV4

Snopet – blir lämnad i ”Bonde söker fru”

avNatalie Demirian

Därför valde Matilda att lämna Marcus – redan före dejten

1 av 6
”Jag blev snopen, det hade jag inte räknat med”, säger bonden Marcus Andersson om det oväntade avhoppet.

Hon var en av ”Bonde söker fru”-Marcus favorittjejer.

Då valde Matilda Tärnhammar att lämna programmet.

– Jag blev snopen, det hade jag inte räknat med. Det var tråkigt så klart, säger Marcus Andersson till Nöjesbladet.

I kvällens ”Bonde söker fru” är det dags för bönderna att välja ut vilka tjejer de vill ta med på gruppdejt. De som inte blir utvalda får åka hem.

Men redan innan dejten fick Marcus Andersson, 37, ett oväntat besked. En av hans favoritkandidater, Matilda Tärnhammar, valde att lämna programmet.

– Jag känner tyvärr att jag inte känner det där jag vill känna. Det känns jättetråkigt. Förhoppningsvis hittar du kärlek bland någon av de andra underbara tjejerna. Det hoppas jag verkligen och jag unnar dig allt gott. Men jag åker hem i dag, säger hon i programmet innan hon åker därifrån.

Något som förvånade Marcus Andersson.

– Jag blev snopen, det hade jag inte räknat med. Det var tråkigt så klart. Det kändes bra med henne och hon verkade vara en rar tjej som jag gärna hade velat känna bättre. Det var liksom en bra magkänsla, fast jag var ju inte kär på långa vägar efter bara en speeddejting, säger köttbonden från Odensbacken som även driver en maskinstation.

Varför tror du att hon lämnade?

– Det var väl det att det inte kändes riktigt rätt för henne.

”Bryta ihop och gå vidare”

Hur kändes det för dig?

– Det var bara att bryta ihop och gå vidare. Och ta nya tag. Men det kom som en rätt stor överraskning. Visst, tanken hade slagit mig att det här kunde hända och att någon kunde få för sig att åka hem, för det ska ju fattas tycke från bägge håll. Men jag trodde inte att det skulle hända mig! Hon skrev ett väldigt seriöst brev så det var väldigt oväntat. Det var givetvis tråkigt att hon inte ville vara med, men det hela blev ju väldigt trevligt i alla fall.

”Bonde söker fru” sänds onsdagar klockan 20:00 i TV4.

ARTIKELN HANDLAR OM

TV4