Matt LeBlanc hotar att lämna ”Top gear”

1 av 4 | Foto: Matt LeBlanc.
TV

Nya ”Top gear” ställs redan inför en ny programledarkris.

Profilerna Matt LeBlanc och Chris Evans kommer forfarande inte överens.

Och nu kan produktionen tvingas välja mellan dem.

Arbetet med det populära motorprogrammet ”Top gear” fortsätter att svaja. Programledarna Matt LeBlanc och Chris Evans kommer fortfarande inte överens när det gäller hur programmet ska utformas.

Ovänskapen har gått så långt att profilerna nu ställt ett ultimatum på produktionen.

– Den stora frågan nu är vem som lämnar och vem som stannar. Stämningen mellan de två är frostig. Matt har redan sagt att han inte vill fortsätta som programledare om Chris är en del av programmet, säger en källa till brittiska The sun.

Är avundsjuk

Enligt uppgifter ska Chris Evans ha problem med flera av sina kollegor. Han ska bland annat ha låtsas bankat sitt huvud i väggen när Eddie Jordan haft problem med sina repliker. Samt varit avundsjuk på uppmärksamheten hans kollegor fått.

– Med hans erfarenhet kan man tro att han ska hjälpa de andra. Men han uppmuntrar dem inte alls. Han umgås inte ens med dem, säger källan.

Sedan ”Top gears” premiär för en månad sen har tittarna kritiserat Evans för att vara för skrikig. LeBlanc har däremot imponerat på fansen.

Det är inte första gången programledarna bråkar. När produktionen landade på flygplatsen Heathrow efter inspelningar i Italien rök de ihop. Då stormade Evans ut från flygplatsen och tog en taxi istället för att resa vidare med resten av teamet.

ARTIKELN HANDLAR OM