Miss Universe-deltagaren hittade kärleken – i tv

Föll pladask under inspelningen av ”Sveriges modigaste”

De sökte adrenalinkickar, men hittade också något annat.

Jessica Davidsson och Patric Ndjore föll pladask för varandra under inspelningen av ”Sveriges modigaste”.

– Båda är väldigt tävlingsinriktade. Så att vi hittade varandra var väldigt märkligt. Ingen av oss var ute efter någonting, säger Jessica Davidsson.

I måndagens program av ”Sveriges modigaste” presenteras Jessica Davidsson och Patric Ndjore som utmanare. Vad många av deras konkurrenter inte visste var att de två blivit ett par – under inspelningen på Malta.

Paret lärde känna varandra på hotellet där utmanarna bor innan de tar steget in i tävlingen.

– Vi alla umgicks dygnet runt hela tiden. Man var väldigt tätt inpå varandra. Till en början märkte vi inte ens av varandra, men andra dagen började vi hänga. Efter den dagen har vi varit med varandra dygnet runt, säger Jessica Davidsson.

Men enligt båda var det inte någon kärlek vid första ögonkastet. Tvärtom.

– Vi märkte knappt av varandra. Jag tyckte mest hon var jobbig för hon snackade så mycket, säger Patric Ndjore och skrattar.

”Inte som Paradise hotel”

Men efter några dagar började de prata på allvar, och därifrån fortsatte det.

Deltagarna i programmet hade hört rykten om att ett par av utmanarna fattat tycke varandra. Jessica och Patric gjorde inte heller något för att dölja sina känslor.

Fanns det någon nackdel med att de andra hade koll på att ni gillade varandra?

– Nu är programmet inte uppbyggt på samma sätt som ”Paradise hotel”, skrattar Patric Ndjore.

– Men självklart var det en nackdel att de såg oss som starka. Taktiskt var det kanske inte det bästa att visa att vi gillade varandra så mycket, men det är svårt när man tycker om varandra.

Efter programmet har det knappt gått en dag utan att de varit ifrån varandra. Det första halvåret reste de runt om i världen tillsammans. Väl hemma i Sverige bor de på var sitt håll. Men det finns planer på att flytta ihop.

– Vi har kollat lite, men vi har inte köpt något än. Det får vi se när det blir, säger Jessica Davidsson.

Skönhetsdrottning i ”Sveriges modigaste”

Somliga känner kanske igen Jessica Davidsson. 2014 deltog hon i Miss Universe Sverige. Enligt henne går det inte att jämföra skönhetstävlingen med ”Sveriges modigaste”. Men tävlingsinstinkten är densamma.

– Jag är verkligen en sådan person som går all in i det jag gör. Det är klart man vill vinna. Den biten är samma. Men annars är det väldigt stor skillnad.

”Sveriges modigaste” sänds måndagar på TV3, klockan 21.00.

Publisert:

LÄS VIDARE