TV

De möter Filip & Fredrik i finalen av ”På spåret”

Av: 

Natalie Demirian

TV

Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl vidare i SVT-tävlingen

Ett ögonblick, Elisabet Höglund, 70, och Jesper Rönndahl, 35... som vann semifinalen i ”På spåret” och är klara för final mot Filip Hammar och Fredrik Wikingsson den 20 februari.

Grattis till finalplatsen! Hur känns det?

– Det känns väldigt roligt. Vi tog oss till final förra året och kom tvåa. Vi hade inte trott att det skulle gå så bra i år också, säger Elisabeth Höglund.

Hur blir det att möta Filip och Fredrik i final?

– Det är nästan mardrömmen. De är så tajta. Det är jag och Bettan också, fast på ett annat sätt. De har fördelen att de verkligen vet vad den andra tänker hela tiden. På gott och ont kanske, jag vet inte, säger Jesper Rönndahl.

– Filip och Fredrik var någon slags förhandsfavorit till seger det här året. Samtidigt var det väldigt roligt att gå till final mot just dem för att de är som de är, stora personligheter som drar mycket publik. Det var både nervöst, spännande och smickrande kan man väl säga att det blev två bra lag som möttes i finalen och som inte kom dit av en slump, säger Elisabeth Höglund.

Hur känns det att vara i final nu igen?

– Det är så stört att vi kom dit, det trodde vi verkligen inte. Förra gången tänkte vi att det var en engångsföreteelse men det här startfältet har varit helt galet. Så att vi kommit så långt även i år är väldigt knasigt alltså!, säger Jesper Rönndahl.

Hur viktigt är det att vinna nu?

– Vi förlorade förra året och det är inte kul att komma tvåa en gång till. Ska man ställa upp igen ska man ju vinna. Att alltid bli tvåa, det är urtråkigt. Så det är klart att det är viktigt att vinna, det måste jag säga, säger Elisabeth Höglund.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kickstarta hösten hos MEDS – fina kampanjer på allt du behöver här!

MEDS

Publisert: