– Var är brudarna?

Publicerad:
Uppdaterad:

”HCZ” får tummen upp i Eftersnack – men fler kvinnliga nördar efterlyses

Examen i ”HCZ” var en tuff match mot en veteranbetonad upplaga av ”Tre kronor”. Hockeysåpan blev inte samma succé som ”FCZ”, men i Eftersnack var tongångarna mest positiva.

– HCZ var ju så gulliga, tyckte My Ottosson.

Keizo, Emanuel och Kenta Nilsson var roliga – men kunde inte ersätta Tore Kullgren och Glenn Hysén. Nästan 75 procent av de röstande på aftonbladet.se hade ”FCZ” som sin favorit bland ”nörd”-såporna.

”Fcz tar upp det mest fantastiska med lagidrott, gemenskap och vänskap! Jag skrattar inte åt Tore eller Andreas jag fullkomligt förälskas i deras personlighet och vilja. Nä att tycka att detta är förnedrings Tv är som att tycka att gräddfil är sött” skrev Henrik Albinsson.

Rösterna om hockeysåpan var mest positiva i Eftersnack. ”HCZ var serien som var orginell, rolig och underhållande” tyckte Martin.

”Får inte tjejer vara nördiga?”

Däremot var det många som saknade tjejer i programmen.

”Var är brudarna?” undrade Terese. ”Får inte tjejer vara nördiga i TV? Eller är vi predisponerade att vara sexiga, korkade bimbos som Big brother-Jessica och -Linda??” ”Poängen är ju att killar liksom tjejer skall ha samma rätt att göra bort sig på samma sätt” fortsätter hon.

Sandra Wejbro

Publicerad: