Här knäcks Olinda i "Paradise Hotel"

TV

TV 4 tvingade henne vara kvar trots smärtorna

Olinda Borggren var svårt sjuk under inspelningarna av "Paradise Hotel".

Hon hade förgiftats av poolvattnet och hade feber och svåra magsmärtor.

- Jag kunde knappt sitta upprätt och fick panik. Men TV 4 tvingade mig att fortsätta, säger hon.

Foto: svårt magsjuk Olinda Borggren förgiftades när hon av misstag svalde vatten från swimmingpoolen. Trots det vägrade TV 4 låta henne vila från inspelningen.

I kvällens avsnitt av "Paradise Hotel" märks inget ovanligt när deltagarna leker sanningsleken "Pandoras ask".

Men vad tittarna inte får se är att Olinda Borggren, 28, bryter ihop i tårar och är nära att svimma. Ändå tvingas hon att fortsätta.

- Jag hade blivit iknuffad i poolen tidigare och svalt en massa vatten. Jag kräktes direkt efteråt och trodde det skulle gå över. Men jag var sjuk i flera dagar och kunde knappt gå ur sängen.

Drabbades av panik

När inslaget "Pandoras ask" skulle spelas in förklarade Olinda för produktionsteamet att hon var för dålig för att medverka och bad att få slippa. Något som TV4 inte gick med på.

- Jag hade jätteont i magen och det var 30 grader varmt så jag svettades men kunde inte behålla någon vätska. Jag var yr och sa flera gånger att jag höll på att svimma. Till slut fick jag panik och började hyperventilera.

Deltagarna rasade

Anton Glanzelius, producent för "Paradise Hotel", säger att TV4 gjorde bedömningen att det inte var fara för Olindas hälsa.

- Det är möjligt att det var hårt, men vi hade ett pressat schema och var tvungna att klara av det. Vi bad henne hålla ut och utgick från att Olinda, som den tuffa kvinna hon är, kunde hantera det.

- Det var jobbigt eftersom flera av de andra deltagarna vände sig emot oss, men det är vårt jobb att sätta ihop en produktion och det var vi tvungna att göra, säger Anton Glanzelius.

Karin Wik