Glamour

Supersåpan ”Glamour” har sommaruppehåll - svenska Glamourister rasar

Av: 

Olle Kvarnsmyr

TV

TV4 har valt att lägga in ett långt sommaruppehåll för den populära tv-serien ”Glamour”. Tv-uppehållet upprör de svenska fansen, populärt kallade Glamourister.
— Vem har sommarlov i över tre månader? Nä, detta accepterar inte vi Glamourister, säger Joakim Burman, stor Glamourfantast

Glamour hade premiär 1987. Tv-serien har visats i över 7500 spektakulära avsnitt. Serien handlar om de tjusiga, lyxiga och luriga familjerna Forrester, Logan och Spencer. Familjerna tillhör gräddan av Los Angeles elit och tvekar sekund att gå över lik för att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Tv-serien visas i över 130 länder och har mängder av fans som ser fram mot en dos ”Glamour” varje dag.

Upprörda fans

Det plötsliga Glamouruppehållet har fått fansen att rasa både i sociala medier och på Glamourträffar. I stället för nya avsnitt kommer det att visas repriser. Något som inte alls uppskattas av tittarna.
— OM de måste ha sommaruppehåll räcker sex veckor under juli augusti. Och vet du vad de visar istället? Jo, gamla avsnitt av Glamour, dundrar Glamouristen Burman.

TV4 försöker lugna ner fansen

TV4 försöker så gott det går att lugna ner de upprörda Glamouristerna.
— Det är fantastiskt att Glamour har så många trogna tittare som ser fram emot att följa utvecklingen i serien. Och vi förstår att uppehållet kan kännas långt men den tredje september är Glamour tillbaka och då med dubbla avsnitt, säger Åsa Örtengren på TV4:s presstjänst till Nöjesbladet.
Joakim Burman är trots TV4:s försök att lugna ner de upprörda fansen minst sagt skeptisk till beslutet
— Glamour är en dagsåpa tänkt att visas ca 250 dagar per år, inte avslutas med säsonger hit och dit. Man dånar, avslutar han

ANNONS

Muminmuggen ABC finns nu äntligen i lager! Du beställer den hos Cervera.

Extern länk från Cervera

Köp här!

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Stjärnan om de grova våldtäktsscenerna

ÄMNEN I ARTIKELN

Glamour