Se trailern för nyversionen av ”Fresh Prince i Bel-Air”

Dramat ”Bel-Air” får premiär i februari

Jabari Banks som Will Smith i ”Bel-Air”.
Jabari Banks som Will Smith i ”Bel-Air”.

TRAILER Nu finns en första trailer för ”Bel-Air”. Tv-serien som skakar liv i den gamla 90-talskomedin ”Fresh Prince i Bel-Air” – och gör om den till ett drama.

Sitcomen ”Fresh Prince i Bel-Air”, som rullade i NBC 1990–1996 och gjorde en stjärna av Will Smith, ska (som så mycket annat) återuppväckas från de döda. Dock i form av ett drama, i stället för av en komedi.

Idén kom till efter att Morgan Cooper 2019 lade ut en kortfilm med titeln ”Bel-Air” på Youtube; en sorts låtsastrailer för en mörk, mer dramatisk nyversion av serien.

Och nu närmar sig den amerikanska premiären för den faktiska serien ”Bel-Air”, som är utvecklad av Cooper tillsammans med Smith själv, och även har Smith som producent.

Två säsonger är planerade hittills, och Jabari Banks gör huvudrollen som Will Smith, som likt i originalserien kommer till sina rika släktingar i Bel-Air från gatorna i Västra Philadelphia, där han både orsakar och råkar ut för en hel del kulturkrockar.

Var och när serien kommer att landa i Sverige vet vi inte än, men den 13 februari blir det i alla fall premiär i USA. Och i trailern nedan ser du hur Will, familjen Banks och butlern Geoffrey ser ut i dag...


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publisert:

LÄS VIDARE