”Vi deporterar sport-fånarna till England”

Publicerad:
Uppdaterad:

Men i Eftersnack sågs fotbolls-VM som en anledning till fest

I sommar är det dags för världens största idrottshändelse, VM i fotboll. För några är fotboll bara en sport - för andra är det större än själva livet.

Eftersnack diskuterade om sporten tas på alltför stort allvar.

”Hur orkar man titta på halvfeta gubbar som jagar en boll? Jag föreslår mer musik i TV” tyckte Tone. ”I helvete heller, sport är viktigare än livet och ni som inte håller med är uppenbarligen jävligt dåliga helt enkelt” svarade signaturen ”gg”.

”Om någon säger att fotboll är på liv och död har den fel. Fotboll är bra mycket viktigare... Att inte tycka om idrott gör en fattigare som människa” skrev Karl.

Det fanns också de som hade ett mer avslappnat förhållande till frågan. ”Sport är viktigt men inte allt” ansåg signaturen ”ser sport ibland”.

”Männen styr tv-tablån”

Många eftersnackare såg fram emot fotbolls-VM. ”En anledning till fest! Vm kommer bli kanon, stämningen runt omkring är fantastisk. Vi svenskar behöver detta för att inte snöa inne... Skål! Snart börjar det” skrev Emil Pettersson.

Andra klagade på att det är för mycket sport på tv. ”Det är inflation på sport i TV. Männen styr TV-tablån med sin sport” tyckte signaturen ”trött på sport”. Bollabolla var mer drastisk. ”Vi deporterar sportfånarna till England, där kan dom leka bollspel”.

Tidigare artiklar:

Sandra Wejbro

Publicerad: