”Allt för Sverige”-Shane Booth ignorerad av släkten

TV

”Det är klart att man undrar om det är mig det är fel på”

1 av 8 | Foto: Shane Booth tvingades lämna ”Allt för Sverige”.

Shane Booth drömde om att släkten skulle höra av sig när de såg honom på tv.

Men inte en enda släkting har kontaktat ”Allt för Sverige”-deltagaren.

– Det är klart att man undrar om det är mig det är fel på, säger han.

Näst sista avsnittet av ”Allt för Sverige”.

Då tog resan slut för Shane Booth, 36, efter att ha ställts mot John Stenson i elimineringsduellen. I går kunde tittarna se deltagarens stora besvikelse efter förlusten.

Sortin innebar att Shane Booth gick miste om möjligheten att vinna en släktträff, vilket enligt Booth var det värsta med förlusten. Ändå trodde han att uppmärksamheten i SVT:s populära realityserie skulle hjälpa honom att knyta an med sina svenska släktingar.

”Känns trist”

– Jag var övertygad om att de skulle kontakta mig när serien började visas på tv. Jag har pratat med de andra deltagarna som kontaktats av 20-50 släktingar. Vet du hur många släktingar som hört av sig till mig? Noll. Det känns verkligen trist. Då är det klart att man undrar om det är mig det är fel på, säger han.

När deltagarna åker ur får de namnuppgifter till de släktingar som produktionen lyckats få fram vid sina efterforskningar.

Mycket respons – från tittarna

– Jag har verkligen försökt hitta dem på Facebook men de finns inte där. Jag fick telefonnummer också men det verkar vara många gamla som kanske inte pratar engelska, säger Shane Booth.

Trots att släktingarna lyst med sin frånvaro har Shane Booth fått mycket respons från andra tittare.

– Det har varit helt otroligt och det känns verkligen som att svenskarna har tagit in mig i sina hjärtan. Jag är så tacksam för det, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM