Nina Dobrev vill komma tillbaka i seriefinalen

avEmelie Anderberg

TV

Är redo att väcka Elena Gilbert till liv i ”The Vampire Diaries”

1 av 4 | Foto: IBL
Nina Dobrev.

Nina Dobrev kan göra en storstilad comeback i tv-serien ”The Vampire Diaries”.

Enligt seriens skapare, Julie Plec, har hon och skådespelaren kontakt för att hitta en lösning.

– Jag har en känsla av att det kommer att lösa sig, säger hon till Entertainment Tonight.

Nina Dobrev, 27, även känd som vampyren Elena Gilbert, är mer än redo att återvända till Mystic Falls i seriefinalen av ”The Vampire Diaries”. För tillfället ligger hennes karaktär i koma, men om seriens skapare får som hon vill kommer det att ändras.

Samtal förs

I en intervju med Entertainment Tonight avslöjar Julie Plec att hon och Nina Dobrev för samtal om hur en comeback skulle kunna vara möjlig.

– Jag har en bra känsla i magen. Vi har pratat och jag vet att hon vill komma tillbaka till hundra procent, och jag vill självklart att hon ska komma tillbaka till hundra procent. Det vi försöker hantera nu är hur schemat ska gå ihop. Om vi inte får ihop det blir jag förkrossad, så jag har en känsla av att det kommer att lösa sig, säger Julie Plec.

Ger små hintar

Plec berättar även entusiastiskt om hur hon skulle vilja att hennes vision om Elena, som från början var seriens huvudroll, ska komma till liv igen.

– Vi ger små hintar och teasar med bilder på Nina under hela säsongen, som är seriens sista. Damons (Ian Somerhalder) minnen av henne ges väldigt mycket utrymme.

ARTIKELN HANDLAR OM