Hollywood-fruarnas bråk fortsatte efter sändning

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Margareta Svensson bjöd in till lunch – och ett storbråk bröt ut i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Efter programmet fortsatte ordstriden mellan deltagarna.

– Margareta är bottenskrapet av svenskarna, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet.

Margareta Svensson, 43, ny i gänget i TV3:s realityserie ”Svenska Hollywoodfruar”, bjöd in de övriga deltagarna på lunch i kvällens avsnitt.

Förhoppningen: att komma närmre de andra fruarna Isabel Adrian, 33, Gunilla Persson, 51, och Maria Montazami, 46.

”Avdankad porrstjärna”

Inför lunchen delade nykomlingen ut hårda omdömen om sina gäster.

– Gunilla som ser ut som en transvestit och Maria ser ut som en avdankad porrstjärna och Isabel måste ha haft en misslyckad injektion i läpparna. Hon såg mest ut som att hon blivit slagen mitt i ansiktet, sa hon i programmet.

När alla gäster hade samlats blev stämningen snabbt iskall. Det dröjde inte förrän Isabel Adrian och Gunilla Persson var i luven på varandra.

För Nöjesbladet berättar Gunilla Persson att hon känner att Maria Montazami och Isabel Adrian gaddat ihop sig för att vara elaka mot henne.

– Isabel är fixerad av mig. Hon kommer mer i blickfånget när hon går på mig. Jag tror att det är ett strategiskt sätt för att få publicitet. Hon kan inte ta att jag är mer populär än vad hon är och hon försöker rida på min framgångsvåg, säger hon.

– Jag sitter i min kammare och skrattar åt dem. För jag tycker det är roligt att se hur elaka människor kan vara. Isabel Adrian är rädd för att bli utskuffad från serien eftersom det är jag som driver showen, säger hon.

Avböjer att kommentera

Isabel Adrian vill inte bemöta anklagelserna.

– Gunilla har ju sagt att jag hänger upp mig på henne så av den anledningen vill jag inte kommentera henne, säger hon.

Adrian tittade på kvällens avsnitt – och reagerade när hon fick höra vad lunchvärden sa om gästerna.

– Ska jag vara helt ärlig tog jag inte åt mig så mycket personligen eftersom jag var gravid i den sjätte månaden. Men det var onödigt sagt med tanke på mitt tillstånd. Framförallt tycker jag att det var respektlöst mot Maria att kalla henne för avdankad porrstjärna, säger hon.

Du reagerade inte på att Gunilla Persson kallades för transvestit?

– Inga kommentarer.

När Gunilla Persson får höra vad Margareta Svensson sa om sina gäster skrattar hon rått.

– Nähä! Sa hon så? Det visar att den här tjejen saknar all stil och klass. Genom att säga så visar hon att hon är bottenskrapet av svenskarna, säger hon.

Margareta Svensson menar att hennes hårda omdömen kom från att hon kände sig underlägsen de andra deltagarna som hade fixat i ordning sig själva i högre grad.

– Jag skäms, men det var mitt sätt att säga att med humor säga att de andra var mycket mer fixade än mig. Jag ber om ursäkt om jag sårade någon, säger hon.

– Men bottenskrapet? Ja, det är svårt att bemöta. Då får jag väl vara veckans bottenskrap då, säger hon.

I den förra säsongen av programmet kritiserades Gunilla Persson för hur hon hetsade sin dotter under en talangjakt. I ett annat avsnitt bussade hon polisen på sin mammas 72-åriga skötare som hon kallade för ”ett ondskefullt monster”.

Känner du att du har stil?

– Jag har stil, jag har klass, jag vet hur man uppför sig. Jag har aldrig varit elak mot någon. För att svara på din fråga: ja, jag har stil, säger Gunilla Persson.

Publicerad: