Miss Li:s attack mot ”Så mycket bättre”

Av: Martin Gustafsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Är med i nästa omgång men klarar själv inte av succéprogrammet

1 av 7 | Foto: Sylvia Vrethammar tillsammans med Lasse Lönndahl.

I höst är Miss Li aktuell i ”Så mycket bättre” i TV4.

Men hon är inget fan av den förra säsongen.

– Jag var tvungen att byta kanal, säger hon.

Miss Li, eller Linda Carlsson som hon egentligen heter, är aktuell i ”Så mycket bättre” i TV4 tillsammans med bland annat Olle Ljungström och Magnus Uggla.

”Jäkla intensivt”

Inspelningarna i juni på Gotland beskriver hon som ”intensiva”.

– Det var så jäkla intensivt men så här en stund ­efter så kändes det ju som en piece of cake. Men man sov ju typ ingenting, det var fyra timmar per natt i 11 dagar, säger hon.

Miss Li, 30, har fått frågan om att vara med under de båda tidigare säsongerna men tackat nej.

– Jag trodde nog aldrig jag skulle vara med heller. Men sen skulle Olle Ljungström vara med och jag gillar Pughs första skiva väldigt mycket, och Maja och jag har haft kontakt tidigare och är ganska lika och rastlösa. Det kändes som om det här kan bli en lite ballare version av programmet, säger hon.

”Väldigt ocharmigt”

Till skillnad mot många andra som varit med i ”Så mycket bättre” ger Miss Li ut en ny skiva innan programmet i stället för efter. Att vara för beräknande är inget hon gillar.

– Det är bajsnödigt. Jag orkar inte tänka så mycket business för då tappar jag feelingen för musik. Det blir väldigt ocharmigt och när det blir för mycket business så tycker jag man hör det i musiken, säger hon.

”Helt urballat”

Och tv-tittarna kan vänta sig vad som helst av deltagarna.

– Vi kände att ”fasiken det här programmet kommer bli helt urballat”. Det är inte lika mycket som året innan, nu såg jag bara ett program och då var jag tvungen att byta kanal. Då var det lite för uttänkt vad de sa, säger hon.

BILDEXTRA: Här är årets stjärnor i ”Så mycket bättre”

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN