Annas Sverige-dagbok

Exklusivt i Nöjesbladet

1 av 10 | Foto: Foto: PER GROTH

Klockan 04.00 ”Jag gick och la mig. Det blev ingen träning som jag hade tänkt.”

08.30 ”Då kom hårtjejerna och sen har det varit full rulle hela dagen.”

12.00 Lunch på Gondolen med TV3, en av Stockholms finare restauranger.

13.00 Inspelning av TV8:s ”Aschberg”.

14.40 Shopping på NK. ”Jag köper alltid en speciell ansiktskräm av märket Darphin. Den är hemligheten bakom min fina hy och jag har använt den sedan jag var 16 år. Jag ska också försöka hinna köpa svenskt lösgodis och leksaker till min son som fyllde år för tre dagar sedan.”

14.47 Gucci-butiken på Birger Jarlsgatan. ”Gucci är ett av mina favoritmärken.”

14.51 Shoppingen avbryts när en grupp 16-åringar kommer in i affären och frågar om de kan få fotas med Anna. ”Anna Anka är så himla skön och rolig”, säger Felix Flygare Floderer, 16.

14.55 Anna Anka lämnar butiken. ”Klänningarna var inte tillräckligt lyxiga.”

15.01 Anna åker till Grand Hôtel. ”Nu måste jag vila inför tv-inspelningen hos Skavlan. Intresset kring min person är otrolig. Jag och Paul bara skrattar och undrar vad som egentligen händer.”

18.00 Inspelning hos Skavlan.

20.00 Anna Anka hoppar in i en taxi till Grand Hôtel. ”Jag är nöjd med min prestation i ’Skavlan’. Nu tror jag att svenska folket kommer få en mer rättvis bild av vem jag är.”

21.08 Middag på Teatergrillen. Förrätt: färsk kalixlöjrom med toast och tillbehör. Varmrätt: Anka à l’orange. Efterrätt: Gino. ”Nu är man mätt och belåten, nu har man anka i magen.”

23.29 Drink på Noppes alldeles bredvid Teatergrillen.

23.59 Anländer till nattklubben Rose på Hamngatan. ”Jag har älskat hela dagen, Aschberg var jättebra, Skavlan var jättebra.Jag känner mig så välkommen.”

00.45 Åker till Grand Hôtel. ”Nu måste jag hem och vila lite för i morgon, vila rösten lite.”

Berättat för Lotta Glimstedt & Martin Gustafsson

ARTIKELN HANDLAR OM