Tv-tablå 14 mars: Leaving neverland, Wahlgrens värld, Efterlyst

På tv idag: ◼︎ Michael Jackson-dokumentär ◼︎ Svenska Hollywoodfruar ◼︎ Alla mot alla med Filip och Fredrik ◼ Gordon Ramsay och kokainet

Publicerad:
Uppdaterad:
Leaving neverland-dokumentären om Michael Jacksons pedofil-anklagelser.
Leaving neverland-dokumentären om Michael Jacksons pedofil-anklagelser.

På tv idag, 14 mars 2019: Michael Jackson dokumentären Leaving neverland varvas med Wahlgrens värld, Alla mot alla med Filip och Fredrik, Gordon Ramsay och kokainet, med mera.

På tv idag, 14 mars:

  • TV3, kl 15.55: Svenska Hollywoodfruar

  • TV3 kl, 20.00: Efterlyst

  • Kanal5, kl 20.00: Tunnelbanan

  • TV3, kl. 21.00: TV3 Dokumentär: Svenska fall

  • Kanal5, kl 21.00: Wahlgrens värld

  • TV4, kl 21.00: Gordon Ramsay och kokainet

  • Kanal5, kl 22.00: Alla mot alla med Filip och Fredrik

  • SVT2, kl 22.15: Leaving neverland (++++)


TV3 Dokumentär: Svenska fall

Foto: Johan Nilsson/TT
TV3 Dokumentär: Svenska fall

TV3, kl. 21.00: Våren 2012 dödades en man i en by utanför Haparanda med ett pistolskott i huvudet. Den här dokumentären undersöker händelsen.

Den 51-årige mannen hade varit inblandad i en grannfejd i byn Vojakkala och överlevde att bli huggen i huvudet med en yxa.

Han flyttade efter det till en liten by utanför Haparanda där han hittades död i sitt hem. Att det rörde sig om ett mord upptäcktes först i samband med obduktionen, då man fann en kula i mannens huvud. En 23-årig man dömdes senare till 15 års fängelse för mord.

Wahlgrens värld

Foto: Jerker Ivarsson
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.

Kanal5, kl 21.00: I veckans avsnitt av realityserien ”Wahl­grens värld” med­ verkar Pernilla Wahlgren i ”Här är ditt liv” – där Carina Berg över­raskar henne med ungdomskärleken Mats. Under en lunch med Pernillas föräldrar, Hans Wahlgren och Christina Schollin, kommer sam­talet in på sex och samlevnad.

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Filip och Fredrik programleder ”Alla mot alla med Filip och Fredrik”.

Kanal5, kl 22.00: Filip och Fredrik ger sig in i frågesportens värld.
I ”Alla mot alla” prövas en drös kändisar i en hård kunskapskamp med många skratt.

– Vi älskar att testa nya programidéer och har pratat om att ordna vår egen kunskapstävling ända sedan vi tävlade i ”På spåret”, säger Fredrik Wikingsson, som tillsammans med Filip Hammar gick till final i programmet 2015.

När duon nu gör verklighet av sina planer vill de rama in allmänbildning­ en med andra underhållande moment. I varje av­ snitt tävlar kändisar i par mot varandra i sex olika ämnen, ett exempel är ”Ständigt dessa panka Malmökomiker”.

Bland de 14 som tävlar finns bland andra Rickard Olsson, Emma Frans och Ebbot Lundberg.

Leaving neverland

Michael Jackson i ”Leaving neverland”.

SVT2, kl 22.15: I dokumentären ”Finding Neverland” kliver två män fram och hävdar att de som barn blev sexuellt utnyttjade av Michael Jackson. Pedofilryktet har förföljt världsstjär­nan Michael Jackson (1958–2009) sedan 1993, när han anklagades, men friades i rätten, för sexuella övergrepp mot barn.

I den tvådelade dokumentären ”Leaving Never­land” berättar två män om åratal av sexuellt tvång som började när de var sju respektive tio år. Dokumentären, som hade premiär i januari i år, har rört upp många känslor bland Michael Jack­sons fans.

Se hela tablån på tv.nu

Publicerad:

LÄS VIDARE