Kändistätt i årets match

TV

Laget som utmanar VM-hjältarna från 1994 klart

Det börjar dra ihop sig till årets match. I en prestigefylld drabbning på Stockholms Stadion den 31 maj gör VM-laget från 1994 comeback på fotbollsplanen.

I dag presenterades motståndarlaget.

Foto: Dogge Doggelito är med i kändislaget.

Motståndet kommer inte att bli lätt när VM-hjältarna från 1994 återförenas på fotbollsplanen.

Thomas Bodström, Martin Björk, Dogge Doggelito och ”Idol-Ola” Svensson är några av spalarna som ingår i kändislaget som utmanar den svenska VM-truppen från 1994. Matchen, som diretsänds i TV4, spelas till förmån för SOS Barnbyar.

Och det är en prestigefylld match på fullt allvar. Idag inledde kändislaget ett tio dagar långt träningsläger med siktet inställt på ett enda mål: att vinna Matchen.

Kändislaget tränas av den legendariska spelaren och tränaren Rolf Zetterlund som tillsammans med förre landslagsmålvakten Magnus Hedman ska få kändisarna i form för att kunna ge VM-laget en rejäl match.

– Det här ska bli oerhört intressant och vi går verkligen in i det här för att göra ett riktigt bra jobb. Jag tror på killarna – de har många fotbollsår i kroppen och jag tror att det blir en riktig höjdare till match, säger Rolf Zetterlund till TV4.

Kändislagets spelare är:

VM-laget från 1994 består av:

Linda Kling