Tommy Nilsson i konflikt - med arga snickaren

1 av 5
TV

Tommy Nilsson och Anders Öfvergård kommer inte överens.

I kvällens ”Arga snickaren VIP” hamnar de i konflikter flera gånger.

– Han måste förhålla sig till hur jag är och inte pracka på mig sitt sätt, säger Tommy Nilsson.

I ett hus norr om Stockholm bor artisten Tommy Nilsson tillsammans sambon och musikalartisten Linda Olsson. Utåt ser huset mysigt ut, men under ytan döljer det sig en hel del skavanker.

Det är hål i väggarna och garaget fungerar mer som en soptipp än en plats för bilar. Enligt paret har de prioriterat annat men tänker ofta på att de måste fixa felen.

– Jag har i alla fall det i huvudet en gång om dagen. Men det kommer annat emellan och helt plötsligt sticker man iväg igen och är borta i tre dagar, säger Tommy Nilsson i programmet.

Till sin hjälp får de som vanligt snickaren Anders Öfvergård.

Beskrivs som lat

Men det är inte bara problem med huset. I programmet uppstår även en konflikt mellan Anders och Tommy. Detta då Tommy beskrivs som lat. Något som han inte alls håller med om.

– Jag hävdar att det handlar mer om ointresse, hur man prioriterar. Jag känner att jag inte behöver veta hur vattnet tar sig från vattenverket till mitt hus. Jag är mer intresserad av hur en gitarr fungerar, säger Tommy till Nöjesbladet.

Vidare förklarar han att han är en konstnärssjäl och inte har alla de egenskaper som Anders har.

– Men jag tycker ändå att jag har ganska bra koll på mig själv. Vissa grejer vet jag att jag är dålig på eller att jag prioriterar bort. Men jag trivs med mig själv, säger han.

”Skräckblandad förtjusning”

Det är när Anders och Tommy går åt sidan som de blir som mest oeniga. Och när Tommy får höra att det han säger är ”kvalificerat skitsnack” och att han inte förändringsbenägen säger han emot.

– Anders är en jävligt rolig figur, men han har sitt sätt och det var det vi krockade med. Han måste förhålla sig till hur jag är och inte pracka på mig sitt sätt. Samtidigt är det ju det programmet går ut på, säger Tommy.

Hur var din upplevelse av att vara med?

– Det är skräckblandad förtjusning förstås. Bestämmer man sig för att vara med får man ju köpa upplägget, att få lite skäll och stå och skämmas i ett hörn med dumstruten. Det blir väldigt privat och det kan ju vara lite läskigt.

”Arga snickaren VIP” sänds ikväll på Kanal 5 klockan 20:00.

ARTIKELN HANDLAR OM