Här landar Jill Johnson i privatplan

TV

”Känns rock and roll”

1 av 8

Jill Johnson flög privatplan till Visby.
Hon är taggad på inspelningarna men samtidigt sorgsen över att Freddie inte är där.
– Det känns inte som att han är borta riktigt, säger hon.

Jill Johnson skulle flugit med SAS från Malmö till Stockholm och därefter vidare till Visby. På grund av flygstrejken fick TV4 istället hyra ett privatplan till henne för att hon skulle komma fram i tid till inspelningarna av "Så mycket bättre". Under morgonen anlände hon ensam till Visbys flygplats och utbrast:
– Det känns lite ”lite rock and roll”.

Flygturen har enligt Jill Johnson gått bra. Hon satt längst fram vid spakarna bredvid piloten i planet med plats för fem passagerare.
– Det var fantastiskt. Det var en vacker flygning med vackert flygväder.

Styrde du planet något?
– Nej, det gjorde jag inte, jag la ner det.

Kändes piloten trygg?
– Ja, han kändes trygg och jag tror dessutom han är lärare.

Freddies kväll

Under dagen väntar ett tight schema med inspelningar. Jill Johnson konstaterar precis som de andra deltagarna att det känns tråkigt att inte Freddie Wadling kommer att vara med.
– Det känns inte som att han är borta riktigt. Jag hade ingen relation till honom innan "Så mycket bättre". För mig är han en stor konstnär som är förlorad. Det känns tomt och sorgligt men jag hoppas ändå att jag får lära känna honom lite genom hyllningen vi tillägnar till honom.

Wadlings kväll blir den första att spelas in efter önskemål från artisterna.
– Jag har valt en låt som jag vet att han tyckte om. Jag är ledsen att han inte får höra det. Det är kanske min favoritlåt också faktiskt, säger Jill Johnson.

I dag anländer även Tommy Nilsson och Danny Saucedo till inspelningarna.