Marie Picasso är läsarnas favorit

Foto: Amanda Jenssen får stryk av Marie Picasso i omröstningen på aftonbladet.se.
TV

Det är jämnt in på målsnöret.

Men läsarna på aftonbladet.se har utsett sin favorit.

Enligt dem blir Marie Picasso årets ”Idol 2007”.

Är det två blivande stjärnor som möts i kvällens ”Idol”-final i Globen?

Det återstår att se. Men en av dem kommer åtminstone att stå med ett guldkantat skivkonrakt när kvällen är slut.

Och enligt läsarna är det Marie Picasso som vinner. men det är jämnt och ovisst inför kvällens drama. Picasso får över 56 procent av rösterna på nätfrpgan som legat ute på sajten under dagen.

”En världsstjärna”

Så här skriver signaturen ”carole” i forumet:

”Marie ska vinna :-)

Jag tycker båda är kanonbra,men jag personligen tror att jag inte skulle palla höra en hel skiva med amandas röst, men gärna en låt på radion.Marie däremot tycker jag är en världsstjärna hon kan sjunga mjukt, hon kan sjunga rock med en härlig rockig röst m,m

Må bäste kvinna vinna, ni är kanon bägge två.”

Men Amanda har också många fans.

”För mig finns bara en vinnare i kvällens Idol. Hon levererar med en känsla som bara en stjärna kan ge. Hennes rörelser är mjuka, känsliga och självklara. Så kan endast en stjärna agera. Hon berör mig så djupt. Jag önskar dig allt gott på färden och i framtiden. Lycka till Amanda!”, skriver Tjofzan.

”Minröjaren” håller5 också på Lundatösen.

– Vem slår utomlands? De har olika stilar. Det är som att jämföra bananer och äpplen så det går inte egentligen, allt är en smaksak.

MEN artisten som kommer slå världen med häpnad och sätta Gwen Stefani på pottkanten är ju Amanda... Marie Picasso är också en stjärna med detta som livsmål, men hon borde satsa på ROCK för där kan hon gå längre, USA är fyllt med waylande soulsångerskor. AMANDA, du har en GENUIN stil! LYCKA TILL IKVÄLL!

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol