Här är nya heta Ebba

TV

Så tog hon revansch i ”Let's dance”

1 av 3

Från oskuldsfulla ”Skärgåds-Wilma” till superheta ”Let’s dance-Ebba”.

I fredagens ”Let’s dance” visade Ebba Hultkvist en ny sida av sig själv.

– Jag har mognat, säger hon.

”Nervös flicka har blivit en fantastiskt dramatisk kvinna”.

Det var juryordförande Tony Irvings omdöme om Ebba Hultkvist, 23, i fredagens ”Let’s dance” – och många tv-tittare höll med.

–?Jag har nog varit kvinna länge – i alla fall för mig själv. Men tittarna har inte sett mig sedan Wilma-tiden, det är klart att jag har mognat, säger Ebba.

”Jättefin”

I fredags framförde Ebba en rumba iklädd en åtsmitande och kort klänning som framhävde hennes former väl.

–?Den var jättefin tycker jag – jag skulle aldrig ta på mig något som känns fel. Att brösten såg större ut beror nog på att jag har blivit slankare om magen, det var inga ilägg i bh:n eller något sånt, säger hon.

Men hennes nya sexiga image är inte planerad, utan en naturlig del av rollspelet i dansen.

–?Efter premiärdansen fick jag kritik från juryn att jag måste våga mer – det tog jag verkligen åt mig av. Jag tänkte att hellre överdriva än fega, och det fungerade. Men till exempel vika ut mig i pressen kommer jag absolut aldrig att göra, lovar hon.

Ebba har inte synts i rutan på länge – de senaste två åren har hon studerat ekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Studierna fungerar bra ihop med ”Let’s dance” och Ebba kände direkt när hon blev tillfrågad att programmet skulle passa henne perfekt.

Älskar att uppträda

–??Det är jättekul att göra något sådant här vansinnigt och skitläskigt. Jag älskar att uppträda och stå på scenen. Sedan känns det lite overkligt att det är mer än två miljoner tv-tittare också, säger hon.

Läs också:

Ylva Niklasson

ARTIKELN HANDLAR OM