Anja Pärson sjuk – missade ”Let’s dance”–träning

Kan missa fredagsfinalen – drabbad av dubbla inflammationer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

TV

Skidåkaren och ”Let’s dance” deltagaren Anja Pärson missade sin träning inför fredagen, och nu kan hennes medverkan i fredagsfinalen vara i fara.

– Jag har dubbla inflammationer i öron, bihålor och på väg till lunginflammation, skriver stjärnan på Instagram.

Anja Pärson har brottats med en långdragen och envis sjukdom under inledningen av årets ”Let’s dance”, och under onsdagen var hon så sjuk att hon stoppades från att träna.

Stjärnan har dragit på sig dubbla inflammationer i både bihålor och öron, och är nu orolig att även lungorna ska vara inflammerade.

– Jag har dubbla inflammationer i öron, bihålor och påväg till lunginflammation, skriver hon på sociala medier.

”Bara att vila”

”Ingen träning idag, bara vila och hoppas på att bli frisk”, skriver hon på sitt instagramkonto under onsdagen. Flera personer har önskat stjärnan ett snabbt tillfrisknande, bland att ”Let’s dance” själva som hälsar till stjärnan på Instagram.

Anja Pärsons sjukdom kan riskera hennes medverkan i fredagens tävling, hon riskerar dock inte att åka ur då ”Let’s dance”–regler säger att hon kan missa en deltävling på grund av sjukdom utan att diskvalificeras.

Det är inte bara Anja Pärson i ”Let’s dance”–lägret som har drabbats av sjukdomar och skador, även deltagaren Stina Wollter har under ett flertal dagar dragits med en elak förkylning och visade under torsdagen upp en stukad fot på Instagram.

På bilden kan man se henne liggandes i en soffa med lindad fot med is runt, det är fortfarande oklart om hon kommer att kunna ställa upp i fredagens final.

Publicerad:

LÄS VIDARE