”Ung och bortskämd”-deltagare hoppar av efter tuffa konfrontationen

”Jag var spyfärdig när jag gick ut ur huset”

1 av 3
TV

I kvällens avsnitt av ”Ung och bortskämd” blir Tim Alejandro Persson konfronterad av de andra deltagarna.

Diskussionen blir så pass laddad att han väljer att lämna huset.

– Jag var spyfärdig när jag gick ut ur huset, säger han till Nöjesbladet.

Tim Alejandro Persson, 18, hamnar i en känsloladdad konfrontation i kvällens avsnitt av ”Ung och bortskämd”. De andra deltagarna menar att han strösslar lögner runt sig och säger att de har tröttnat på hans beteende. Den tuffa diskussionen blir för mycket för Tim – som väljer att lämna programmet.

– Jag blev väldigt upprörd. Men för mig var det mer personliga grejer och ett ”wake up call” om att jag inte mår så bra. Det blev lite för mycket. Det här är saker jag inte kan ta itu med i huset. Jag måste hem och fixa det, med hjälp från nära och kära, berättar Tim för Nöjesbladet.

När första känslostormen lagt sig inser Tim att han måste göra en förändring.

– Jag har alltid ljugit om vem jag är på grund av min läggning eller ljugit om att jag mår bra, när jag inte mår så bra. Jag är nog skadad från när jag var yngre och verkligen ville passa in. Då blev det att man putsade på sanningen och polerade sig själv spegelblank.

”Jag var spyfärdig”

Tim har tidigare berättat för Nöjesbladet att han har kämpat i flera år med psykisk ohälsa och haft självskadebeteende till följd av den mobbning som han har fått utstå under sin uppväxt. Han har hittills tacklat osäkerheten med att dra till små lögner om sig själv, sitt liv och sitt välmående.

Men tiden i ”Ung och bortskämd” blev en rejäl ögonöppnare, menar han.

– Jag var spyfärdig när jag gick ut ur huset, inte på grund av konfrontationen utan på grund av mitt beteende. Det var ingen bra känsla, säger han och fortsätter:

– Det tog mig 18 år att tag i det på riktigt. Det som hände i huset tog så hårt på mig, så jag kan svära på att jag har inte ljugit en gång sedan jag lämnade huset. Jag har verkligen lärt mig mitt livs största läxa. Och det är jag jätteglad för. Det här har gett mig en jättestor nyckel i livet.

”Ung och bortskämd” sänds tisdagar 21.00 på TV3 och Viafree.

ARTIKELN HANDLAR OM