Tv-tablå

Tv-tablå 19 mars: Superstars, Ullared, Paradise hotel

aPå tv idag: ◼︎ Mattias Karlsson – året fram till valet ◼︎ Trädgårdstider ◼︎ ”Apassionata”

Av: 

Aftonbladet

Deltagare i Paradise hotel 2019, med Malin Gramer som programledare.
Deltagare i Paradise hotel 2019, med Malin Gramer som programledare.

TV

På tv idag, 19 mars 2019: Mattias Karlsson (SD) – dokumentär, Trädgårdstider och klassikern ”Apassionata”, varvas med Paradise hotel, med mera.

På tv idag, 19 mars:

  • SVT1, kl 14.55: ”Appassionata” (+++)
  • SVT1, kl 20.00: Trädgårdstider
  • Kanal 5, kl 20.00: Ullared
  • SVT1, kl 21.00: Mattias Karlsson – året fram till valet
  • Kanal5, kl 21.00: Superstars 2019
  • TV3, kl 22.00: Paradise hotel

Mattias Karlsson – året fram till valet

Mattias Karlsson, Sverigedemokraterna.

SVT1, kl 21.00: Han har kallats för Sverigedemokraternas chefsideolog. En ny dokumentär har följt den kontroversielle politikern.

– Jag har följt honom som jag skulle ha följt vilken annan politiker som helst. Det här är ingen po­litisk film, men den handlar om en poli­tiker, säger filmaren Kalle Segerbäck.

Tack vare att Seger­bäck kände Mattias Karlsson som ton­åring, de gick i sam­ma högstadieskola i två år, öppnades många dörrar – både till personen Mattias Karlsson, och till SD.

– Jag har regist­rerat och samlat in och visar under 90 minuter upp en skärva av verklig­heten. Det här är en bild av en människa, även en politiker har ett liv på andra sidan podiet.

Ullared

Kanal 5, kl 20.00: Morgan Karlsson har tillsammans med vännen och kollegan Ola Conny Wallgren gjort succé i realityserien Ola-Conny och Morgan.

Populariteten har lett till att megavaruhuset Gekås Ullared satt profilernas ansikten på flera av sina produkter. Ola-Conny har ett eget bröd, medan Morgan har sitt ansikte på några olika chipssorter. Nu tycker Morgan att det är dags att han frontar ytterligare en sort. Därför står ett möte med koncernens vd, Boris Lennerhov, på agendan.

Trädgårdstider

John Taylor i Trädgårdstider.

SVT1, kl 20.00: Trädgårds- mästaren John Taylor har funnit sig väl till rätta i en helt ny trädgård. Det visar sig dock vara riktigt slitsamt att skapa vacker grönska från grun­den.

– Det är stenigt här. Så mycket att ”det gör ont” som Lena Philipsson hade sagt, säger John Taylor som dock påpekar att han har roligt när han jobbar.

Paradise Hotel

TV3, kl 22.00: Tjejer och killar tävlar om vem som kan hålla sig kvar längst i paradiset. Förutsättningen för att få stanna är att de hittar en rumskamrat av det motsatta könet, för den som inte lyckas får bara en vecka på sig att övertyga någon annan deltagare att välja just honom eller henne. Hela tiden ändras förutsättningarna för deltagarna och överraskningarna är många. Det är upp till var och en att bestämma hur långt man är beredd att gå för att stanna.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken

Se hela tablån på tv.nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Tv-tablå 21 mars: Fuskbyggarna, ”The equalizer”, Antikrundan

ÄMNEN I ARTIKELN

Tv-tablå

Paradise hotel

Ola-Conny Wallgren

Morgan Karlsson

Mattias Falck (fd Karlsson)

Sverigedemokraterna