Tv-tablå

Tv-tablå 15 mars: Leaving Neverland, Svenska nyheter och ”Easy A”

På tv idag: ◼︎ Ensam mamma söker ◼︎ Postkodmiljonären ◼︎ Leaving Neverland ◼︎ ”Cop car”

Av: 

Aftonbladet

Emma Stone i ”Easy A”.
Emma Stone i ”Easy A”.

TV

På tv idag, 15 mars 2019: Fredagsfilmer som ”Easy A” och ”Cop car”, varvas med Svenska nyheter, och Postkodmiljonären. Michael Jackson-dokumentären ”Leaving neverland” visas i repris.

På tv idag, 15 mars:

  • TV4, kl 19.30: Postkodmiljonären
  • TV4 kl, 20.00: Talang
  • TV4 kl, 20.00: Ensam mamma söker
  • TV3, kl 21.00: ”Easy A” (+++)
  • Kanal5, kl 21.00: Wahlgrens värld
  • SVT1, kl 22.00: Svenska nyheter
  • SVT2, kl 22.45: ”Cop Car” (+++)
  • SVT2, kl 02.10: Leaving neverland (++++)

Talang

Juryn bestående av David Batra, LaGaylia Frazier, Alexander Bard och Bianca Ingrosso för Talang 2019.

TV4 kl, 20.00: Pär Lernström och Samir Badran har sökt land och rike runt i sin jakt på begåvningar inom alla möjliga områ­den. Nu har det bli­ vit dags för den direktsända finalen i ”Talang” och den allra bästa deltaga­ren ska röstas fram av tittarna. Förra året vann 15­ åriga Madeleine Hilleard som på sin audi­tion sjöng opera.

I juryn sitter David Batra, LaGaylia Frazier, Alexander Bard och Bianca Ingrosso.

”Easy A” Betyg: 3 av 5 plus

Emma Stone i ”Easy A”.

TV3, kl 21.00: Genombrotts­filmen för Emma Stone, Oscars­vinnare för bästa skådespelerska för filmen ”La la land” häromåret. Amerikanska komedier i high school-miljö går det tretton på dussinet av, men den här är snäppet smartare än de flesta.

Emma Stone är full­komligt lysande som tonårstjejen som skäms över att ha tillbringat en helg i ensamhet och därför hittar på en historia om att hon förlorade oskulden under en händelserik dejt. Rykten sprids och några dagar senare tycker alla att hon är pluggets slampa. Allt leder till tragikomiska för­vecklingar, där både hennes lärare och föräldrar blir indragna.

Många bra skådespelare och rappa replikskiften, i en film som på ett smart sätt vänder upp och ned på myter och fördomar kring tonårssexualitet. (2010)

”Cop car” Betyg: 3 av 5 plus

Kevin Bacon i ”Cop car”.

SVT2, kl 22.45: Amerikansk B­ thriller om två tio­åriga pojkar som hittar en övergiven polisbil och tar en runda i den. Snart har de en korrumperad polis (Kevin Bacon) på halsen, som absolut vill ha tillbaka sin polis­bil och dess inne­håll. Så småning­ om hamnar grab­barna mitt i en strid mellan polisen och en annan skurk (Shea Whigham). (2015)

Leaving neverland Betyg: 4 av 5 plus

Michael Jackson i ”Leaving neverland”.

SVT2, kl 02.10: I dokumentären ”Finding Neverland” kliver två män fram och hävdar att de som barn blev sexuellt utnyttjade av Michael Jackson. Pedofilryktet har förföljt världsstjär­nan Michael Jackson (1958–2009) sedan 1993, när han anklagades, men friades i rätten, för sexuella övergrepp mot barn.

I den tvådelade dokumentären ”Leaving Never­land” berättar två män om åratal av sexuellt tvång som började när de var sju respektive tio år. Dokumentären, som hade premiär i januari i år, har rört upp många känslor bland Michael Jack­sons fans.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Se hela tablån på tv.nu

Publisert:

LÄS VIDARE

STOR GUIDE: 50 tv-serier att streama i sommar

ÄMNEN I ARTIKELN

Tv-tablå

Michael Jackson

Kevin Bacon

TV4

Emma Stone

Leaving Neverland