Outsiders

Anna Kondas mål: ”Förstöra en man om dagen”

Av: 

Linnéa Borgert

TV

Straffar sin man – för att han slarvade med disken

Anna Konda driver en kvinnlig fightclub i Berlin dit undergivna män kommer för att bli kvävda och krossade.

Även hennes man Holger får smaka på hennes dominans – när hon inte är nöjd med disken tvingar hon honom in i brottningsringen.

– Jag måste förstöra en man om dagen, då är det en bra dag, säger hon i ”Outsiders”.

Kvällens avsnitt av ”Outsiders” handlar om kvinnor som gillar att dominera. En av dem är Anna Konda från Berlin, som driver en fightklubb för kvinnor. Även män bjuds in till klubben – för att bli krossade och kvävda.

– Jag vill visa för världen att kvinnor kan vara starkare än män, säger hon i programmet.

Anna Konda väger 112 kilo. Hon använder sin tyngd för att sätta sig på männen så att de får ont och får svårt att andas.

– Du kan sitta på ansiktet, på bröstet eller göra någonting med dina ben så att han inte kan röra sig, eller får ont. Det är jättebra, det är kul, säger hon och skrattar.

– Jag kan krossa ben, bryta några revben, bryta någon arm. Det är möjligt. Jag måste förstöra en man om dagen, då är det en bra dag.

”Jag är dominant”

Anna Konda bor tillsammans med sin man Holger. Han sköter allt i hushållet för att hon ska hinna vila mellan träningspassen.

– Jag är en dominant person. När jag är hungrig säger jag: ”Jag är hungrig, när får jag min mat?”. När han inte gör det jag ber om är jag inte snäll mot honom, och han vet det, så det är bäst att han gör det, säger Anna Konda i programmet.

Paret har en diskmaskin, men Anna Konda vill ändå att Holger ska diska för hand. I avsnittet berättar Holger att Anna är upprörd på honom för att hon inte tycker att han har diskat ordentligt.

– Hon sa att det såg ut som skit här, men jag är bara en man. Jag kan inte vara på alla ställen samtidigt. Jag är rädd att jag kommer få problem senare i dag, säger han.

Blir straffad för disken

Och Holger har rätt. Eftersom Anna Konda tycker att Holger har varit olydig tar hon med honom till fightcluben.

Hon sätter sig på honom och avslutar med att hoppa ned på Holgers bröst. Det får honom att rulla över till fosterställning.

– Gå hem, du är krossad nu, säger Anna Konda och slänger en filt på honom.

”Outsiders” sänds i kväll klockan 21 på Kanal 5.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Outsiders

Kanal 5