Top Model

Bråket i ”Top model” efter Lindas fiskpanik

Av: 

Emilia Berntsson

TV

”Måste ta hand om henne som ett litet barn”

I kvällens avsnitt av ”Top model” fotograferas modellerna med döda fiskar.

Då får den norska deltagaren Linda Selmoni panik.

– Jag visste att det skulle vara ett fisketema, men att det skulle innehålla fisk hade inte gått in i mitt huvud, säger Linda Selmoni.

Årets upplaga av ”Top model” har inte börjat konfliktfritt. Det är främst den norska deltagaren Linda Selmoni, 18, som med sina tårar fått igång diskussionerna bland deltagarna ordentligt.

– Linda är väldigt krävande när det kommer till det mesta egentligen. Det blir too much och slitsamt för oss norskar som måste ta hand om henne som ett litet barn, säger Jannie Gefle som också hon är en av de norska deltagarna.

Danskarna går till attack

Det är inte bara de norska deltagarna som reagerat på Linda Selmonis agerande. Även de danska tjejerna har tröttnat på dramatiken runt norskan och går till attack i kvällens avsnitt. Linda Selmoni anklagas för att vara en falsk person som pratar för mycket om sig själv, något som hon själv inte håller med om.

– Jag förstår inte varför de ska slå ner på mig för att jag har en sådan sprudlande personlighet, säger Linda Selmoni i programmet.

I kväll ställs deltagarna inför en utmaning när deras första fotografering är en gruppfotografering och de dessutom ska, förutom att ha koll på sig själva och varandra, använda sig av varsin död fisk. Det blir för mycket för norska Linda Selmoni som får panik och återigen brister ut i gråt.

Slog ut svenskan

I årets ”Top model” tävlar 18 tjejer. De kommer från Sverige, Norge och Danmark. Redan i första avsnittet hamnade Linda Selmoni i blåsväder när hon misslyckades med sin catwalk och även då brast ut i tårar. Ändå fick hon vara kvar i tävlingen och hon slog därmed ut den svenska deltagaren Janina Karlman som blev första personen att lämna tävlingen.

”Top model” sänds i kväll i Kanal 11 klockan 21.00.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kvällens hetaste match på Oddset: Italien–Schweiz i EM. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset. | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Största skandalerna i ”Sveriges mästerkock”

ÄMNEN I ARTIKELN

Top Model