Malins ultimatum i ”Ska vi göra slut?”: ”Du får en månad”

avLinnéa Borgert

TV

Klagar på pensionärsliv

1 av 5

Malin Mellkvist och André Eriksson träffades när de var 15 och 14 år gamla och har varit ett par i nio år.

Nu tar paret hjälp av Filip och Fredrik i ”Ska vi göra slut?”. Malin klagar på att de lever ett ”pensionärsliv” – och om André inte bättrar sig på en månad gör hon slut.

– Sen vet jag inte om jag orkar mer, säger Malin.

Malin Mellkvist, 24, och André Eriksson, 23, bor tillsammans en bit utanför Örnsköldsvik. Det hittade varandra redan i tidiga tonåren och har varit ett par sedan dess.

Från början var André sprallig och Malin lite blyg, men nu har rollerna vänt.

Malin saknar överraskningar och vill att hon och André ska hitta på mer saker tillsammans. Men André är helt slut när han kommer hem från jobbet.

– Han orkade inte göra grejer, han pratade inte med mig hemma och sedan kunde han åka och göra saker med sina kompisar i stället för att göra grejer med mig. Det tyckte jag var lite jobbigt, Inga överraskningar eller någonting. Det blev så dött på något vis, säger Malin till Nöjesbladet.

Har provat med terapi

Malin blev trött på ”pensionärslivet” och föreslog därför att de skulle ta hjälp av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i ”Ska vi göra slut?”.

– Vi hade gått i terapi innan och det hade inte hjälpt. Han orkade inte lösa det, ta tag i problemen och så. Det var ju jobbigt för mig att tjata hela tiden. Jag tänkte att han kanske lyssnar på några andra som säger samma sak, säger Malin.

I ”Ska vi göra slut?” ställer Malin ett ultimatum när Filip frågar hur mycket mer tid hon kommer att ge till relationen.

– Det har ju varit dåligt så länge så jag tänker någon månad till i alla fall, men sen vet jag inte om jag orkar mer, säger hon i programmet.

”Hon är mitt livs kärlek”

André säger att han vill försöka rädda relationen med Malin.

– Hon är ju mitt livs kärlek. Skulle vi gå ifrån varandra så skulle jag ju inte leta efter en ny tjej om man säger så. Då hade jag varit singel i resten av mitt liv, säger han i programmet.

André lider av sömnsvårigheter och har alltid tankar som snurrar i huvudet om nätterna. Malin trodde att det var deras relation han låg sömnlös över, men när Filip och Fredrik frågar honom kommer det fram att han tänker på helt andra saker, som jobbet och sina bilar.

– Han måste ju ta tag i det här för att det överhuvudtaget ska finnas någon chans till att det här ska gå och reparera, säger Fillip i programmet.

”Ska vi göra slut?” sänds i kväll på Kanal 5 klockan 20.

ARTIKELN HANDLAR OM