”Floor filler” hyllades i Eftersnack

TV

Karro en värdig segrare – men Sofie vann publikens hjärtan

Efter en tuff final stod finska Karoliina Lahdenperä som segrare i årets ”Floor filler”.

I Eftersnack tyckte de flesta att hon var en värdig vinnare. Men klar publikfavorit var däremot Sofie Becker.

”Tack Karoliina för en sådan underbar show. Du är som dem säger en stark dansare och uttrycker verkligen dig själv genom din dans. Jag är grymt imponerad. Du är nu min idol!” skrev Rebecca. De flesta höll med i hyllningskören.

Men andra var inte lika entusiastiska. ”Jag tycker Karro var värd att vinna!! Fast Sofie har ju helt klart bäst personlighet och utstrålning, hon är underbar!!” tyckte Cajsa Ståhl.

Fel vinnare

Thomas Björk blev riktigt arg över resultatet. ”Helt otroligt att Sofie åker ut direkt. En tredjedel av folket tycker att hon ska vinna men juryn skickar ut henne direkt” skrev han. ”Både Ida och Calle var betydligt bättre om jag får säga min mening” tyckte Patrik.

”Vilken dansglädje”

Programmet ”Floor filler” hyllades av de flesta i diskussionen. ”Tittar gärna på Floor filler då det är bra dans som visas, till skillnad mot Let´s dance där hälften av deltagarna har träben och där taktsinne är något som saknas!” skrev Jessica Walther. ”Fram för mer dans i tv. Jag säger bara det VILKEN DANSGLÄDJE och brinnande intresse dessa ungomar har, och vilken gemenskap. Dans är ju källan till glädje och välbefinnande” tyckte signaturen ”Barbro 50”.

Sandra Wejbro