Johan kom i målbrottet

Idolen: Jag är van att kunna sjunga ljusare

Halvvägs in i ”The winner takes it all”. Det blir hesare och hesare och det ... spricker.

Johan Palm drabbades i går av målbrottet – i direktsändning.

– Det crashade för honom totalt, säger Laila Bagge.

RÖSTEN HÖLL INTE ”De kändes bra, men mot slutet höll inte riktigt rösten. Jag tror att målbrottet hade en stor del i det,” säger Johan om gårdagens insats.
RÖSTEN HÖLL INTE ”De kändes bra, men mot slutet höll inte riktigt rösten. Jag tror att målbrottet hade en stor del i det,” säger Johan om gårdagens insats.

Efteråt var det en blyg 16-årig som kommenterade kvällens sång.

– Det kändes bra, men mot slutet höll inte riktigt rösten. Jag är van att kunna sjunga ljusare. Jag tror att målbrottet hade en stor del i det, säger han.

Lyssnar på mamma

Har du något knep för underlätta det?

– Det är bra att sjunga sig igenom målbrottet, det säger mamma i alla fall. Men jag vet inte. Jag är inget proffs på målbrottet, det är första gången för mig som alla andra.

Laila Bagge tycker synd om idolen.

– Det går inte att bedöma stackarn. Det är orättvist att säga att han ska skärpa till sig för han rår inte över det. Det där går ju över och han kommer självklart bli mycket bättre när han kommer ur målbrottet, säger hon.

”Riktiga tuppar”

Anders Bagge går så långt som att ta tillbaka sina lovord över Johan Palm.

– Jag gjorde helt fel när jag sa att Johan var bra – det var han inte. Jag har legat sömnlös och funderat vad som ska hända när han kommer i målbrottet – och så gör han det i?dag.

– Han kommer få sådana där riktiga tuppar i sin röst, som han inte har kontroll över. Han kanske håller på att bli könsmogen av alla tjejer som flockas omkring honom, säger Anders Bagge och skrattar.

Johan Palm tar juryns kommentarer med ro:

– Det är skönare att få kritik för något som man inte kan påverka själv, säger han.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN