Stefan Holm gör comeback i ”På spåret”

TV

Flera nya namn aktuella – SVT vill ha Filip & Fredrik

1 av 4

Caroline af Ugglas, Anne Lundberg och Stefan Holm är klara för ytterligare en säsong av ”På spåret”.

I höstens program blir det också många nya ansikten.

SVT väntar på klartecken från bland andra Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Flera av deltagarna i höstens säsong av ”På spåret” är redan klara.

Finalisterna från förra säsongen Anne Lundberg, 41, och Johan Wester, 39, samt vinnarna Caroline af Ugglas, 35, och Göran Hägg, 60, kommer återigen att ta plats i dressinen och första klass. Även höjdhopparen Stefan Holm, 31, är klar för programmet. Vem hans partner blir är inte klart än. Stefan har två vinster i bagaget och har siktet inställt på ytterligare en.

– Som idrottsman vill man alltid vinna, säger han.

Bland höstens 18 tävlande kommer det också att finnas många nya ansikten. Bland andra har författaren Jan Guillou och journalisten Kristina Kappelin tillfrågats. Även Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren kan vara aktuell för en comeback i höst.

– Drygt hälften är nya ansikten och så kommer några gamla favoriter i repris tillbaka, säger Martin Sundborn, redaktör för programmet.

Dörren öppen

Höstens hetaste namn är Filip Hammar, 32, och Fredrik Wikingsson, 33. Programledarduon har inte bestämt sig än om de ställer upp. SVT låter programledarparet fundera ett tag till.

– Ingvar Oldsberg är god vän med dem så han har vurmat för dem. Vi håller dörren öppen för dem. Vi har backup-planer om det behövs, säger Sundborn.

Tidigare artikel:

Emma Knutsson