Läsarna väljer ”Prison break”

TV

”CSI NY" förlorade tv-kriget i Eftersnack

Drygt 70 procent av läsarna föredrar rymlingar framför brottsbekämpare.

Men succéserierna får trots allt gott betyg båda två.

”Tycker egentligen att både CSI och Prison break är bra serier och det är irriterande att de lägger dem samtidigt. Men då blir det nog Prison break. För Wentworth Millers skull...!” skrev Lovefool.

Signaturen Joan gjorde däremot ett annat val:

”Jag tror att jag ikväll kommer förmodligen se CSI: NY. Prison Break har varit en besvikelse den andra säsongen. Jag laddar ner avsnitt (lugn, jag kommer inte avslöja nåt) och tycker att det är rätt segt och storyn är utdragen. Första säsongen var om spänning och hur de skulle ta sig ut ur fängelset. Denna säsong har tappat sin spänning och är ganska tråkig”.

Tipsade om favoriter

Många läsare ville dela med sig av sina favoritserier. ”House o NCIS är de enda serier som jag följer just nu” skrev Dimma. ”Heroes. Det nya amerikanska serien om några vanliga människor som upptäcker att de har krafter, som att flyga eller flytta framotillbaka i tiden. Låter som 4400 men lite bättre, liksom Lost. Har inte kommit till Sverige ännu, men det skulle inte förvåna mig om den är här till sommaren” tipsade Severian.

”Hem till byn och Mäklarna är kontraster som ändå verkar spegla en del av sanningen både i storstad och på landsbygd” tyckte signaturen ”bryr mig om dig”.

Vad väljer du?

Sandra Wejbro