Han slog Erika i ansiktet

Av: Ylva Niklasson

Publicerad:
Uppdaterad:

”Robinson”-Christian mitt i öppet slagsmål under kändisfesten

1 av 3 | Foto: www.angelamonroe.se
Invigningsfesten för restaurangbåten M/S Gerda i Stockholm i torsdags var den första kändispremiären för många av årets ”Robinson”-deltagare. Christian Ternstedt och Erika Kilén som här festar tillsammans med Isabella ”Blondinbella” Löwengrip hamnade under kvällen i ett storbråk som slutade med att Christian slog till Erika mitt framför de andra festdeltagarna.

”Robinson”-deltagarna hamnade i storbråk på kändisfesten.

Christian Ternstedt blev utslängd efter att ha slagit Erika Kilén.

– Jag kommer knappt ihåg att jag gjorde det, säger han dagen efter.

Det var invigningsfest på restaurangbåten M/S Gerda i torsdags. För flera av årets ”Robinson”-deltagare var det deras första kändispremiär. Många av överlevarna från Filippinerna hade inte setts på ett tag och stämningen var lite spänd eftersom sveken och elakheterna haglar tätt i programmet som just nu visas i TV4 på lördagskvällarna.

– Det är otroligt mycket tjafs och skitsnack hela tiden. Och när vi ses blir det alltid hett – både kärlek och bråk, säger Angela Monroe, 32.

Glas flög i luften

I torsdags blev det värre än någonsin när Christian Ternstedt, 28, och Erika Kilén, 28, rök ihop ordentligt. Glas flög i luften och en örfil ven genom luften. Allt inför hundratalet finklädda galagäster.

– Christian drog plötsligt ett glas vin i golvet så det splittras. Sedan pekade han hotfullt på Erika och gick fram och gav henne ett slag rakt över ansiktet. Jag och Erika bara tittade chockat – det gjorde alla andra också på stället, berättar Josephine Myrén som var med vid händelsen.

Vakter kom genast springande till platsen och tog tag i Christian. Han leddes ut ur lokalen och slängdes ut från festen.

– Det var ett fyllebråk. Jag gav henne en kindlavett, men sedan var det kramkram igen. Erika gjorde en jävligt dum grej och jag blev förbannad, försvarar sig Christian, men vill inte gå in på vad bråket handlade om.

Ångrar sig

Han ångrar djupt att han slog henne.

– Jag kommer knappt ihåg att jag gjorde det. Jag har aldrig slagit en kvinna förut och så gör jag det plötsligt på en kändisfest mitt bland en massa folk – det är så jävla dumt, säger Christian.

Erika sprang efter Christian och de blev sams igen.

– Jag provocerade Christian till det, han är en snäll människa egentligen. Vi tycker mycket om varandra nu igen, säger hon.

”Finns inga ursäkter”

På M/S Gerda var folk upprörda efter händelsen. Josephine Myrén är skarp i sin kritik.

– Oavsett hur arg eller full man är så får man aldrig slå en tjej. Det är aldrig okej. Det finns inga ursäkter, säger hon.

Se mer Robinson

Fler exklusiva Robinsonklipp på www.tv4.se/robinson

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN