TV

”Festen är sjukt dekadent”

TV

Bingo på Playboy-party med Hugh Hefner

Playboy-party Hugh Hefner och Bingo Rimér i Playboy Mansion. Programmet "Being Bingo" har premiär den 3 oktober på TV 6.
Playboy-party Hugh Hefner och Bingo Rimér i Playboy Mansion. Programmet "Being Bingo" har premiär den 3 oktober på TV 6.

Ett ögonblick Bingo Rimér, 31,

flickfotografen som under inspelning av sitt kommande tv-program " Being Bingo" fick audiens hos Playboy-kungen Hugh Hefner i Los Angeles.

Vad är det som händer?

- Just nu är jag på en sjukt skön och dekadent fest i Hollywood Hills.

Och så har du träffat Hugh Hefner?

- Ja, jag har varit på två historiska pyjamaspartyn på Playboy Mansion tidigare, men jag har aldrig fördjupat mig närmare med Hugh. Nu bokade jag ett personligt möte med honom.

Hur var han?

- Trots att han är 80 år är han otroligt vital, som en 60-åring. Jag frågade hur man skulle hantera svenska feminister.

Några galna historier?

- Han berättade att den största orgien han haft var med 18 playmates. Och det är säkert en minnesvärd upplevelse. Han har ju tre tjejer nu. En av dem ligger han med minst tre dagar i veckan.

Är han en personlig idol?

- Nej, jag har inga som helst ambitioner att bli en ny Hugh Hefner. Det hade jag när jag var 19. I dag känns det helt ointressant.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

- Att min underbara hustru Angelica var här och fick uppleva alla tokigheter. Hur många tjejer det än är här finns det ingen som kan mäta sig med henne. Det är så många slampor på den här festen, det är helt sjukt.

Bor på söder

Niklas Strömberg

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - Låna tryggt & enkelt här.

Advisa

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV