Därför bröt hon ihop i tv

TV

Nadia i ”Top Model” berättar om sin mammas bröstcancer

Foto: TV 3
Fick juryn att gråta Nadia Borra, 21, rörde ”Top Model”-juryn till tårar i gårdagens avsnitt när hon berättade om sin mammas cancer. ”Det har varit otroligt jobbigt att leva med ovissheten”, säger Nadia.

Plötsligt började Nadia Borra gråta i ”Top Model”.

Nu berättar hon om mammans svåra sjukdom.

Och juryn avslöjar varför hon fick stanna kvar i tävlingen.

Förra sommaren fick Top Model-deltagaren Nadia Borra, 21, veta att hennes 38-åriga mamma var sjuk i bröstcancer. Tillsammans har de fört en hård kamp mot sjukdomen.

– Cancern har försvunnit och kommit tillbaka – det har varit otroligt jobbigt att leva med ovissheten, berättar Nadia för Aftonbladet.

När Nadia är på ”Top Model”-audition vet hon inte om hon kommer hinna hem till operationen två dagen efter. Inför juryn börjar hon plötsligt gråta.

– Det är kanske bättre att välja någon som är starkare, säger Nadia och lämnar juryrummet.

Bortklippt diskussion

Diskussionen som tar vid i jurygruppen har tv klippt bort. Jurymedlem Daniel Lindström, modechef för tidningen Café, avslöjar för Aftonbladet vad som sades. De var överens om att Nadia hade alla kvaliteter för att gå vidare, men visste inte om hon skulle klara det psykiskt.

– Som modell måste man resa mycket och man måste prestera på topp även när man mår dåligt – inte börja gråta. Men vi ville ha henne kvar i tävlingen och enades om att det var upp till henne att hoppa av om hon inte orkade, säger Daniel.

Nadias mammas operation gick bra och hon behandlas nu med cellgifter.

– Vissa dagar är bättre, andra sämre – vi fortsätter kämpa, säger Nadia.