Doktorerna kan slåss

TV

Tv-stjärnorna slogs - under inspelningen

Foto: Tuppfajt Isaiah Washington och Patrick Dempsey drar inte riktigt jämnt.

Succéserien "Grey's anatomy" har drabbats av ett storbråk. Tv-doktorerna Patrick Dempsey, 40, och Isaiah Washington, 43, uppges ha slagits på inspelningsplatsen.

Grälet började efter en sen ankomst.

Foto: Talande bild? Hela ”Grey's anatomy" samlade - men Patrick och Isaiah håller sig på varsin kant.

Det var i början av veckan som bråket ägde rum, uppger Us Weekly. Dr Preston Burke (Washington) attackerade Dr Derek ”McDreamy" Shepherd (Patrick Dempsey) sedan de börjat bråka om en annan skådespelare som kommit för sent till inspelningen.

Washington uppges ha tagit ett strypgrepp på sin kollega och knuffat honom bakåt. Sedan kallade han honom en "bitch" och rusade därifrån.

Regissören och producenterna försökte lugna ned situationen, men resten av inspelningen var spänd och ingen ville be om ursäkt.

Frostig relation

Stämningen mellan skådespelarna har under en längre tid varit frostig. En källa uppger för New York Daily News att Washington är upprörd över att det är Dempsey som får all uppmärksamhet i media.

– Det finns en underliggande avundsjuka.

– Det var en ordväxling på inspelningsplatsen, bekräftar Dempseys taleskvinna.

– I vilken familj som helst grälar folk ibland.

Washington bekräftar också skärmytslingen, men förnekar att han ska ha försökt strypa sin kollega.

Tidigare bråk

Svenske Henrik Rutgersson bor och jobbar i Los Angeles. Som dörrvakt på Tropicana Bar blev han förra hösten ögonvittne till ett bråk mellan Isaiah Washington och den tidigare amerikanske fotbollsspelaren Tyrell Davis på den officiella Emmy-efterfesten.

– De råkade i storbråk och en hotellvakt fick vänsterhanden till 90 procent avkapad, berättar han.

Sandra Wejbro