Här är de tävlande i årets ”På spåret”

TV

Martina Haag: Jag tackade ja utan att ens fråga Erik

1 av 9 | Foto: Författaren, krönikören och skådespelaren Martina Haag tävlar åter med sin make Erik Haag – programledare, som just nu ses i ”Landet Brunsås” på SVT.

Ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram är snart tillbaka i tv-rutan igen.

Den 25 november har ”På spåret” premiär igen och för tredje året i rad leds programmet av Kristian Luuk och Fredrik Lindström.

Bland årets tävlande finns sju veteraner och elva debutanter.

Foto: Fredrik Lindström och Kristian Luuk leder ”På spåret” även i år.

Den 25 november drar den 22:a säsongen av ”På spåret” igång på SVT1.

Förra årets vinnare Hélène Benno och Peter Apelgren gör inte comeback i år, däremot återser vi sju andra veteraner i tävlingen, såsom kändisparen Niklas och Jenny Strömstedt, samt Martina och Erik Haag.

Bland debutanterna i tävlingen finns bland andra komikern Peter Wahlbeck, skådespelerskan Nisti Stêrk och advokaten Claes Borgström.

”Jag frågade inte ens Erik”

Martina och Erik Haag föll på mållinjen i förra årets omgång av ”På spåret”. Att få en möjlighet till revansch i år var därför inget som ens diskuterades i familjen:

– Ja tackade ja, utan att ens fråga Erik, säger Martina Haag till Nöjesbladet.

En av debutanterna i årets upplaga av ”På spåret” är Sportbladets Johanna Frändén som nu tävlar tillsammans med konstnären Carl Johan De Geer.

– Jag har kollat igenom förra säsongen och sett vilka städer jag kan räkna bort från listan, säger Johanna Frändén.

”På spåret” drar igång den 22 november i SVT1 och SVT Play och bland årets artister som uppträder tillsammans med husorkestern Augustifamiljen, ses bland annat Freddie Wadling, Olle Ljungström, Tove Styrke och Sofia Karlsson.

Se alla tävlande i bildspelet här ovanför!