Hattrick för dokuhunken - medverkar i nytt tv-program

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2

TV

Calle Åberg deltog i tv-programmen ”Paradise Hotel” 2014 och ”För känd för kärlek”. Nu är det dags att för tredje gången visa sin magi i tv.

Vi minns alla hur Calle medverkade i Paradise Hotel 2014. En av de finaste omgångarna av den heta dokusåpan. Calle stegade in där i det solindräkta hotellet och likt en vandrande mänsklig het eldsvåda satte hjärtan i brand. De erkänt svårflörtade kvinnorna Saga Scott och Paulina ”Paow” Danielsson föll båda pladask pladask för den charmanta Jönköpingssonen.

Försökte hitta riktig kärlek

Efter Ph-succén forsatte vardagslunken för Åberg förutom en viss festacceleration tack vare kändisskapet. Men det dröjde inte länge tills en talangscout hörde av sig igen. Calle erbjöds medverkan i den lättsamma dokumentären ”För känd för kärlek”. Ett programformat som gick ut på att Calle och några andra välbyggda unga män skulle försöka hitta riktig kärlek trots kändiskskap och stora följarskarorna på sociala medier. Kärleksmässigt gick det lite si och så för Calle. Det kramades och flörtades en hel del men ingen gick hela vägen till Calles hjärta.

Nytt program med badbyxor på

Nu är det dags igen för Calle att iklä sig badbyxor och medverka i ett tv-format i solen. Enligt Hänt.se är Calle aktuell som en av deltagarna i årets säsong av ”Ex on the beach”. Programmet går ut på att ett gäng singlar placeras i badkläder vid en strandkant med förhoppning om att kärlek ska uppstå. Men så plötsligt dyker ett ex upp i vågorna och stort drama uppstår.

Publicerad:

LÄS VIDARE