Netflix bekräftar: Blir en andra säsong av ”Young Royals”

Glädjebeskedet alla väntat på

Omar Rudberg och Edvin Ryding i ”Young Royals”.
Omar Rudberg och Edvin Ryding i ”Young Royals”.

Vi får se mer av prins Wilhelm och Simon.

Netflix bekräftar nu att det blir en säsong två av ”Young Royals”.

I flera månader har fansen hoppats på en säsong två av Netflix succé-serie ”Young Royals”. Nu kommer streamingtjänsten med det glädjande beskedet att det blir ännu en säsong.

I en video på Netflix nordiska Instagramkonto meddelar flera av skådespelarna tillsammans att en andra säsong är på gång. Premiären är planerad till 2022, men något exakt datum finns ännu inte.

Skådespelarna i ”Young Royals” säsong två

Enligt Expressen ska flera av skådespelarna återvända till den nya säsongen. Edvin Ryding spelar prinsen Wilhelm, och Omar Rudberg spelar Simon. Även Malte Gårdinger, Frida Argento, Lisa Ambjörn och Nikita Uggla kommer att spela i säsong två av ”Young Royals”.

”Young Royals” säsong ett

Den första säsongen av ”Young Royals” hade premiär tidigare i år. Serien blev en omedelbar succé runt om i världen och Edvin Ryding har tidigare berättat att han snabbt gick från 20 000 följare på Instagram till över 1 miljon.

Serien handlar om prins Wilhelm som hamnar på en prestigefylld internatskola. Där blir han bekant med Simon och de två utvecklar en romans. Vad säsong två kommer att handla om är inte klart än.

Omar Rudberg och Edvin Ryding.
Omar Rudberg och Edvin Ryding.
Publisert:

LÄS VIDARE